Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Hotel Falkensteiner proslavio 5 uspešnih godina u Beogradu (FOTO)

  Hotel Falkensteiner proslavio je raskošnom zabavom pet uspešnih godina u Beogradu.

  Falkensteiner Hotels and Residences danas mogu sa ponosom da se osvrnu unazad, na istoriju dugu čitavih 60 uspešnih godina.

  Te 1957. godine, Maria i Jozef Falkensteiner otvorili su svoju prvu gostinsku kuću od samo sedam soba, u Erenburgu, u Južnom Tirolu. Upravo tamo je i postavljen temelj za ono što je danas hotelska grupacija koja u svom sastavu ima 32 hotela i rezidencija raspoređenih u 6 evropskih zemalja, hotelska grupa koja je dobro poznata po istinskom Welcome Home osećaju koji svakodnevno pruža svojim gostima.

  Falkensteiner od tada postavlja standarde iskrenog gostoprimstva sa odličnom Falkensteiner kuhinjom kao i naširoko poznatim konceptom Acquapura Spa.

  Odličan primer, koji objedinjuje sve Falkensteiner vrednosti je i naš večerašnji domaćin, prelepi gradski hotel, Falkensteiner Belgrade.

  Svoja vrata, Hotel Belgrade, otvorio je u decembru 2012. godine, samo nešto više od godinu dana nakon što je počela izgradnja istog.

  Hotelski kompleks koji u svom sastavu ima i poslovnu zgradu Danube Business centar bila je velika investicija za grad Beograd od preko čak 40 miliona evra. Ovaj projekat potpisuje čuveni arhitekta Boris Podrecca.

  Za ovih pet godina, Falkensteiner Hotel Belgrade postao je prepoznatljivi simbol dobrog ukusa, besprekorne usluge a pre svega dobro poznate gostoprimivosti, što sve zajedno čini odraz kompanijske „Welcome Home“ filozofije.

  Upravo ovako, hotel je uspeo da se izbori za svoje mesto na samom vrhu beogradske hotelske scene a to sve pored konkurencije koju čine hoteli iz najvećih svetskih lanaca.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE