HONOR Band 6 je jeftiniji od pametnog sata, ali nudi mnogo više

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  HONOR Band 6 je jeftiniji od pametnog sata, ali nudi mnogo više

  HONOR Band 6 možda izgleda kao uređaj za praćenje fitnes aktivnosti, ali zahvaljujući velikom ekranu, on donosi i brojne funkcije koje su do sada prvenstveno bile dostupne na znatno skupljim pametnim satovima.

  Ono što je jedna od najvećih odlika ove pametne narukvice jeste suptilan dizajn koji se uklapa u sve odevne i životne kombinacije i situacije.

  Plastično kućište poseduje 1.47-inčni displej u boji i jedno dugme sa desne strane i ono što prvo upada u oči jeste to koliko je lagan, i samim tim neće predstavljati opterećenje na zglobu prilikom vežbanja ili bilo koje druge aktivnosti, za razliku od znaton nezgrapnijih metalnih satova.

  Ipak, fokus je i dalje na fitnesu.

  HONOR Band 6 nudi 10 različitih modova za vežbanje, uključujući trčanje, hodanje, vožnju biciklom, veslanje. Narukvica automatski detektuje tip treninga, a može ga aktivirati i ručno za jako kratko vreme.

  Po završetku treninga, narukvica prikazuje pregršt detalja i infromacija koji vam mogu biti od velike koristi, kao što su razdaljina, brzina, tempo i broj otkucaja srca.

  Pored standardnih fitnes merenja, HONOR Band 6 meri i nivo kiseonika u krvi (SPO2) i nivoe stresa. U slučaju da rezultati pokazuju da ste pod stresom, usled vežbanja ili na poslu, možete da izaberete vežbe disanja kako biste smanjili napetost i nervozu.

  Brojni podaci koje sat beleži i prikazuje nisu pogubni po bateriju, pa tako HONOR Band 6 nakon jednog punjenja može da izdrži 14 dana standardnog korišćenja. Ako tome dodamo plastično kućište, silikonsku narukvicu i 5ATM otpornost na vodu (otporan na potapanje u vodu do 50 metara dubine u trajanju od 10 minuta), ova fitnes narukvica je dovoljno otporna da izdrži godine i godine korišćenja.

  Za razliku od pametnih satova koji nude pergršt nepotrebnih funkcija i infromacija, HONOR Band 6 je vrlo lak za korišćenje, ali u svoje kućište integriše atraktivan ekran u boji i veoma upotrebljivu funkcionalnost pametnog sata.

  Ako volite da provodite vreme u sportskim aktivnostima i pratite važne parametre u vezi sa svojim zdravljem, ali niste ljubitelj glomaznih pametnih satova, HONOR Band 6 je elegantno rešenje koje će vas pratiti tokom treninga, ali i van njega.

  Dostupan je u tri boje, Meteorite Black, Sandstone Grey i Coral Pink, a u periodu od 23. aprila do 5. maja u ovlašćenim maloprodajama, Tehnomanija, Win Win, Gigatron i Tehnomedia, možete ga pronaći po ceni od 5.990 dinara.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE