Hoćete u besplatnu “Anđeli školu preduzetništva”? Požurite!

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Hoćete u besplatnu “Anđeli školu preduzetništva”? Požurite!

  Prvi događaj nedavno osnovane “Anđeli škole preduzetništva” biće tribina “Konkretno”.

  Kako je najavljeno, na ovoj tribini mogu se dobiti konkretni odgovori na konkretna pitanja preduzetnika: šta je potrebno da biste otvorili firmu, koliko košta imati firmu, kako isplanirati troškove i prihode, šta svako zaboravi u biznis planu, šta su najčešće greške pri osnivanju firme, šta prodaje proizvod u Srbiji, kako prodati uslugu, do kad možete da se “vozite” na entuzijazmu i kad će, konačno ta zarada!?

  Na panel diskusiji govoriće:

  1. Ana Stančić, ekonomista, knjigovođa i vlasnica agencije SS Booking, sa višegodišnjim iskustvom u radu sa preduzetnicima, firmama, agencijama i nevladinim organizacijama. Ima kancelariju sa najviše registratora u zemlji i do sada joj niko nije postavio pitanje na koje nije imala odgovor.
  2. Milan Maglov, mag društvenih mreža, čovek kojeg prati preko 50.000 ljudi na društvenim mrežama, kroz čije kurseve za rad na Facebooku i Instagramu je do sada prošlo više hiljada ljudi, a online profile vodi za preko dvadeset klijenata. Ako neko zna kako prodati uslugu u Srbiji – Milan zna.
  3. Branislav Jakovljević, čovek koji na svojim snažnim, ronilačkim plećima nosi Javni Akvarijum i Tropikarijum Beograda. Otrkiće nam neverovatnu priču koja pričinje od prodaje akvarijumskih ribica a prerasla je u projekat od nacionalnog značaja, priču koja nije samo inspirativna priča o entuzijazmu već i sjajna lekcija iz organizacije i ljudskih resursa.

  Tribina će se održati u jednoj od sala Javnog Akvarijuma, u Milenka Vesnića 3 na Dedinju, u četvrtak, 28.marta, od 17h. Učešće je besplatno ali je prijava obavezna na  andjeli.skola.preduzetnistva@gmail.com zbog ograničenog broja mesta. Kako nam je rečeno, prvog dana prijava popunjeno je polovina mesta.

  Anđeli školu preduzetništva”  osnovali su Milica i Milivoje Čalija, u sklopu svoje firme i brenda “Anđeli”.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pikwizard

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE