Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Hisense postao globalni lider na tržištu televizora

  Zahvaljujući kvalitetu i pametnim tehnologijama Hisense televizori postali su svetski broj jedan krajem 2022. godine po obimu isporuka.

  Kvalitetom televizora i pažljivim pristupom svakom od tržišta na kojima posluje, ali i naprednim tehničkim opcijama svojih TV modela, Hisense je tokom decembra prošle godine uspeo da postane svetski broj jedan po obimu isporuka.

  Kompanija Hisense, veoma cenjena i kod nas, za ovo ima i zvaničnu potvrdu.

  Priznati Institut za istraživanje tržišta, AVC Revo, objavio je svoj novi mesečni Izveštaj o globalnim isporukama TV uređaja za decembar 2022. godine, koji je potvrdio da je broj globalnih isporuka Hisense televizora u poslednjem mesecu 2022. dostigao 2,326 miliona, što je bilo dovoljno za veliki uspeh i prvo mesto na svetu.

  Hisense je tako oborio još jedan rekord, nakon što se već našao na drugom mestu po obimu TV isporuka na globalnom nivou – od januara do oktobra 2022. godine – i to u mesecu tradicionalnih kupovina, koji je jedan od najvažnijih tokom svake godine.

  Takođe, prema podacima koje je objavio AVC Revo, Hisense televizori su tokom cele 2022. godine zauzeli 2. mesto u svetu, dok je njihov tržišni udeo dostigao 12,06%. Isporuka Hisense uređaja u inostranstvu porasla je za 12,2% u odnosu na prethodnu godinu, uz brz rast u Evropi, Japanu i na tržištima u razvoju širom sveta.

  Uvek na pravom mestu, uz najbolje

  Na nedavno održanom FIFA Svetskom prvenstvu 2022, Hisense je skrenuo pažnju na brend i proizvode, osim kao partner i zvaničan sponzor ovog sportskog događaja, i svojom reklamnom kampanjom – Hisense televizori su broj jedan u Kini i svetski broj dva.

  Tržišni uspeh i konstantan napredak Hisense je oduvek gradio na temelju beskompromisnog kvaliteta televizora, opremljenih vrhunskim i smislenim rešenjima koja kupcima pružaju mogućnost da budu u centru dešavanja onog što gledaju, ali i korak ispred svih, kada se radi o pametnoj tehnologiji.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Hisense

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE