Gasni priključci na "SPECIJALNOM" popustu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Gasni priključci na “SPECIJALNOM” popustu

  Akcija jeftinijeg uvođenja gasa u domaćinstva, po ceni od 780 evra na tri godine, nakon otklanjanja svih birokratskih prepreka, najzad je počela.

  Srbijagas je pozvao sve zainteresovane građane da se jave. Kako ovo preduzeće ističe, rok za završetak radova na izgradnji gasnog priključka je 90 dana od plaćanja prve mesečne rate troškova za priključenje.

  Cena priključka je 780 evra u dinarskoj protivvrednosti, navodi se u pozivu Srbijagasa objavljenom na njihovoj internet stranici.

  Troškovi mogu da se plate na 36 mesečnih rata beskamatno, s tim što iznos koji odgovara PDV, a ulazi u cenu od 780 evra, kupac plaća avansno, u roku od tri dana od izdavanja računa.

  Preostali deo izmiruje u 36 jednakih mesečnih rata. Prva rata dospeva u roku od osam dana od trenutka zaključenja ugovora, a ostale u skladu sa planom otplate, piše portal Kamatica.

  Taj plan otplate, kako ističu, predstavlja sastavni deo ugovora, i u njemu će precizno biti navedeni iznos i datum dospeća svake pojedinačne mesečne rate troškova priključenja.

  U ovom trenutku sve je obezbeđeno za priključivanje 350.000 domaćinstava. Potrošači sada imaju mogućnost, da u delovima Srbije gde postoji izgrađena mreža uvedu gas pod promotivnim uslovima.

  U Srbiji se se na plavi energent greje tek oko 300.000 domaćinstava, a u planu je da do kraja 2022. godine na gasovod bude priključeno njih 550.000. Time će se smanjiti zagađenje koje je sada najveće u prestonici zbog individualnih ložišta.

  Vojvodina je već 100 odsto gasifikovana, a Beograd će to biti, kako je najavljeno, do polovine 2022. godine.

  Izvor: Sputnjik

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE