Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Timberland - Nature needs heroes

  Nature Needs Heroes: Timberland u novoj ekološkoj akciji u Beogradu

  Zaposleni Fashion Company treću godinu zaredom učestvovali su u globalnoj kampanji brenda Timberland pod nazivom „Nature needs heroes“ kako bi malim koracima doprineli zaštiti i očuvanju prirode za generacije koje dolaze.

  Uz podršku JKP „Zelenilo-Beograd“ i Ekostar Pak-a, sprovedena je akcija čišćenja zelenih površina i igrališta u novobeogradskom bloku 28.

  Timberland - Nature needs heroes

  Timberland – Nature needs heroes

  U akciji su učestvovali glumac Luka Raco, košarkaš Nino Čelebić, influenseri Ena Čubrilo – Ena Luna, Milan Vučićević – Nichim Izazvan, Ana Nikolić – Petit Diable Noir i zajedno sa članovima tima Fashion Company pružili primer odgovornog ponašanja prema prirodi koja nas okružuje.

  Milan Vučićević – Nichim Izazvan

  Milan Vučićević – Nichim Izazvan

  „Kada bi svako od nas uvrstio u svoju svakodnevnicu nekoliko dobrih navika, zajedno bismo ostvarili neopisivo veliki uticaj na planetu“, rekla je influenserka Ana Nikolić i dodala da su neki od njenih malih doprinosa zdravijoj životnoj sredini biljna ishrana, izbegavanje plastičnih kesa, kupovina filtera za vodu i vožnja bicikla umesto automobila.

  Luka Raco

  Luka Raco

  Vodeći globalni outdoor brend pokrenuo je globalnu kampanju Nature Needs Heroes, u okviru koje ulaže velike napore u stvaranju zelenije budućnosti. Od 2019. godine do danas Timberland je reciklirao više od 310 miliona plastičnih flaša i posadio preko 10 miliona sadnica zajedno sa zaposlenima, kupcima i dobavljačima. Brend će nastojati da do 2030. godine svojim poslovanjem ostvari pozitivni uticaj na životnu sredinu sa idejom da prirodi vrati više nego što od nje uzima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Fashion Company

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE