Evo kako nastaju GRAFITI na beogradskim tramvajima (FOTO/VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Evo kako nastaju GRAFITI na beogradskim tramvajima (FOTO/VIDEO)

  Ako ste nekad videli tramvaje išarane grafitima, verovatno ste se pitali kako i kada “umetnici” stignu da ih tako detaljno i brzo oboje sprejevima.

  Upravo jedan takav tramvaj “ukrašen” je u večernjim satima na okretnici na Banjici, tokom pauze pred narednu vožnju, a uličnim umetnicima, ili šta god oni bili, bilo je potrebno svega nekoliko minuta da pola tramvaja dobije potpuno nov izgled, a na video snimku se vidi kako upravo završavaju zadnji i prelaze na prednji deo vozila.

  Ipak, nekoliko “umetnika” sa kapuljačama i pokrivenim licem, možda zbog zaštite ličnosti, a možda i zbog poštovanja protivpandemijskih mera, u tren oka je išaralo deo tramvaja, a od ukrašavanja drugog dela vozila ih je “odvratila” kamera koja je snimala ovu hitru uličnu umetnost.

  Prema rečima vozača, samo farbanje nije trajalo duže od dva minuta, tako da ne vredi zvati organe reda koji dok stignu, vozilo je već obojeno, a “prestupnici” nestali. Ovo mu, inače, nije prvi tramvaj išaran grafitima.

  Dakle, kraća pauza vozača za kafu i predah u večernjoj smeni, dovoljna je da se “ofarba” jedan tramvaj. Dispečer, vozač i njegove kolege koji su se našli tu, mogli su samo da konstatuju šta se dogodilo i o tome obaveste svoje pretpostavljene…

  Izvor: BIZLife/Aleksandar Mijailović

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE