Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Eurobanka obezbedila računarsku opremu vrednu više od milion RSD za Ekonomsku školu u Nišu

  Eurobanka realizovala je još jednu donaciju u okviru samostalnog društveno-odgovornog projekta „Škola kao nacrtana za Vas” u  Ekonomskoj školi u Nišu. Zahvaljujući sredstvima prikupljenim humanitarnom Mastercard kreditnom karticom „Eurobank Veliko srce“,obezbeđena je računarska i druga neophodna oprema u vrednosti od više od milion dinara, za formiranje digitalne učionice.

  Zahvaljujući ovoj donaciji poboljšaće se kvalitet online nastave, a učenici različitih obrazovnih profila će imati priliku  da  dodatno unaprede digitalne veštine.

  Pored toga u partnerstvu sa izdavačkom kućom Laguna i knjižarama Delfi Eurobank je za sve učenike Ekonomske škole obezbedila popuste za kupovinu knjiga i gift programa u njihovim knjižarama u Nišu.

  Izuzetno nam je drago što imamo priliku da podržimo Ekonomsku školu u Nišu koja postavlja standarde modernog obrazovanja i čiji đaci postižu značajne uspehe na međunarodnim takmičenjima. Uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i naših klijenata korisnika humanitarne Mastercard kreditne kartice ’Eurobank Veliko srce’, ovoj školi smo obezbedili neophodnu opremu u vrednosti od više od milion dinara, koja će poboljšati kvalitet njihovog obrazovanja. Na ovaj način, Banka potvrđuje svoje strateško opredeljenje da ulaže u razvoj mladih ljudi i stvara bolje uslove na putu njihovog profesionalnog usavršavanja” , izjavila je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank.

  „Zahvalni smo Eurobanci na podršci koju pruža ekonomskim školama širom Srbije. Računarska oprema za digitalnu učionicu biće od velikog značaja za učenike i profesore Ekonomske škole u Nišu, jer će poboljšati kvalitet rada i učenja, ali i unaprediti digitalna znanja i veštine. Proces digitalizacije veoma je važan kako bismo imali savremeno i kvalitetno obrazovanje”,  rekao je pomoćnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za srednje obrazovanje Miloš Blagojević.

  Tokom četiri godine godine koliko se sprovodi društveno odgovorni projekat Eurobanke „Škola kao nacrtana za Vas”, opremljeno je devet računarskih kabineta, u osam srednjih škola u sedam gradova Srbije, a izdvojeno je više od 8,2 miliona dinara.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Eurobank

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE