Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Eurobank Direktna opremila kabinet srednje Ekonomsko-trgovinske škole u Smederevu

  Eurobank Direktna je za kraj godine realizovala još jednu donaciju u okviru društveno-odgovornog projekta „Škola kao nacrtana za Vas”.

  Zahvaljujući humanitarnoj Mastercard kreditnoj kartici „Eurobank Direktna Veliko srce“ i klijentima, korisnicima ove kartice, obezbeđena su sredstva za nabavku neophodne opreme srednjoj Ekonomsko-trgovinskoj školi u Smederevu.

  Pored velikog doprinosa koji ima u edukaciji mladih ljudi, projekat „Škola kao nacrtana za Vas“ ima i veliki obrazovni i kulturni značaj. U cilju da srednjoškolcima približimo različite teme iz srpske istorije i umetnosti, kao i da sadržaje kulture učinimo dostupnim đacima i to u okviru njihovih škola ostvarili smo saradnju sa muzejem „Dom Jevrema Grujića“ iz Beograda. Dodatno,u partnerstvu sa izdavačkom kućom Laguna i knjižarama Delfi, Eurobank Direktna je za sve učenike Ekonomsko-trgovinske škole u Smederevu obezbedila i popuste za kupovinu knjiga u knjižari „Delfi“u Smederevu.

  Izuzetno nam je drago što smo u prilici da ovu godinu zaokružimo još jednom donacijom u okviru projekta „Škola kao nacrtana za Vas. Ekonomsko-trgovinskoj školi u Smederevu obezbedili smo neophodnu opremu za opremanje kabineta uz podršku Ministarstva prosvete, kao i naših klijenata, korisnika humanitarne Mastercard kreditne kartice Veliko srce. Na ovaj način, Eurobank Direktna potvrdila je svoje strateško opredeljenje da kontinuirano ulaže u edukaciju mladih ljudi i stvara kvalitetetnije uslove za njihovo školovanje“, izjavila je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

   Projekat „Škola kao nacrtana za Vas” započet je u martu 2018. godine  i za gotovo 5 godina koliko se sprovodi u 11 gradova Srbije opremljeno je 13 računarskih kabineta, a za te svrhe izdvojeno je više od 10 miliona dinara.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Eurobank Direktna

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE