Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Er Srbija, avio-karte, avio-kompanija

  Er Srbija OTKAZUJE popodnevne letove vikendom za London, evo do kada

  Počev od subote, 9. jula, „Er Srbija“ obustavlja popodnevne letove subotom i nedeljom za London. Tako će biti do kraja meseca, zbog, kako kažu u nacionalnoj avio-kompaniji, nedovoljnog broja zaposlenih na aerodromu Hitrou i smanjenja usluga.

  Kako prenosi Radio-televizija Srbije (RTS) i dalje je veoma teška situacija na aerodromu „Hitrou“ u Londonu. Razlog su smanjene usluge usled nedovoljno zaposlenih radnika.

  Avio-kompanija je bila prinuđena da otkaže jučerašnji let između Beograda i Londona, a potom i povratni let, saopštio je nacionalni avio-prevoznik.

  Er Srbija ponovo otkazala let za London, razlog isti kao pre nedelju dana

  Zbog najave sa aerodroma „Hitrou“ da usluga popodnevnih letova vikendom neće biti moguća ni u narednom periodu, „Er Srbija“ je, kako se navodi, prinuđena da otkaže popodnevne letove subotom i nedeljom tokom čitavog meseca, počev od subote, 9. jula.

  Današnji popodnevni let JU386 između Beograda i Londona „Er Srbija“ će morati da obavi zato što je uslovljena mogućnošću da u suprotnom izgubi istorijski slot – pravo sletanja na Hitrou u određeno vreme.

  Putnici na tom letu će moći da putuju samo sa ručnim prtljagom. Na povratnom letu iz Londona JU387 prevoz putnika neće biti moguć, pa je kompanija prinuđena da taj let otkaže.

  Srpska nacionalna avio-kompanija je, kako se ističe, tako dovedena u paradoksalnu situaciju da joj se najavljuje da neće biti mogući prihvat i otprem putnika, njihovog prtljaga. Sa druge strane se insistira da se letovi obave, pa čak i delimično ili potpuno prazni.

  Obezbeđena podrška i dodatni resursi

  Za sve to vreme, domaća avio-kompanija, kako su ukazali, se trudi da se za putnike obezbedi podršku, kao i pravovremeno informisanje.

  Dodali su da angažuju i dodatne resurse da bi se unapredila podrška putnicima.

  „Er Srbija je angažovala neophodno ljudstvo i avione iz svoje flote. Bila je spremna da u punom kapacitetu obavi saobraćaj na vreme i u skladu sa planiranim redom letenja“, dodali su u saopštenju.

  Ukazali su i da nažalost ne mogu da utiču na spremnost aerodroma sa kojih i na koje leti.

   

  Izvor: Beta

  Foto: Er Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE