Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  eps

  EPS raspisao konkurs za novog generalnog direktora

  Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije (EPS) objavilo je danas oglas u kojem se traži profesionalac koji bi obavljao funkciju novog generalnog direktora.

  „Nadzorni odbor sada traži visokosposobnog i odlučnog profesionalca koji će preuzeti veoma uglednu i uticajnu poziciju generalnog direktora“, navedeno je u oglasu u listu „Politika“.

  Kako je istaknuto, uspešan kandidat mora biti rukovodilac koji poseduje najviši nivo menadžerskih veština, da ima iskustva u energetskom sektoru, kao i u korporativnim reformama i programima transformacije.

  Posao, zaposleni, šef

  Posao, EPS (Pexels)

  Neophodno je da generalni direktor ima najmanje 10 godina iskustva na rukovodećim pozicijama, kao i da poznaje oblast korporativnog upravljanja.

  Poželjno je da poseduje magistarsku diplomu ili najmanje diplomu osnovnih studija, da tečno govori engleski, kao i da ima organizacione i sposobnosti upravljanja ljudskim resursima, a poželjna je i stručnost u finansijskom menadžmentu i poslovnom razvoju.

  Kandidati bi do 15. septembra trebalo da pošalju biografiju i motivaciono pismo na mejl adresu: [email protected], a više detalja može se naći na sajtu EPS-a.

  U oglasu se podseća i da EPS ima više od 20.000 zaposlenih, na proizvodni bilans kompanije, kao i na započeti proces energetske, ali i organizacione transformacije kompanije.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta/AP, Pexels

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE