Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Apple, zaposleni

  Epl pokreće aplikaciju sa najvećim katalogom klasične muzike

  Kompanija Epl saopštila je da krajem meseca pokreće novu aplikaciju sa „najvećim katalogom klasične muzike na svetu“, eksluzivnim komadima i naprednom pretragom.

  Aplikacija „Apple Classical Music“ imaće pet miliona dela klasične muzike i mogla bi da postane konkurent retkim aplikacijama koje su isključivo posvećene toj vrsti muzike, kao što Idagio koji nudi dva miliona komada.

  Epl će pokrenuti aplikaciju 28. marta i omogućiti da se brzo i lako pronađu snimci klasične muzike zahvaljujući naprednoj i prilagođenoj pretrazi.

  Korisnici će moći da traže kompozitora, snimke, komad, dirigenta i da odmah pronađu ono što žele. Aplikacija će nuditi i biografije kompozitora kao i detaljne vodiče kroz mnoga ključna dela klasične muzike.

  Do sada je klasična muzika bila uključena u ponudu Epl Mjuzik (Apple Music), kao što je to slučaj i sa drugim servisima za striming, recimo Spotifaj (Spotify).

  Kompanija Epl je dodala da će biti neophodna pretplata na Epl Mjuzik i da će nova aplikacija uskoro biti dostupna na Androidu.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta_AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE