Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ekskluzivna izložba WonderCon Montenegro u Portonovom

  Nakon uspešno održane „Prolećne sage“ koja je obuhvatila više od 20 uzbudljivih događaja, sa do sada rekordnom posećenošću od 40 hiljada posetilaca iz Crne Gore, regiona i celog sveta, Portonovi je najavio sjajnu letnju sezonu. Prvi u nizu događaja koji će se ove godine organizovati u saradnji sa Pizana galerijom i Five G, je ekskluzivna izložba „WonderCon Montenegro Sneak Preview“ koja će biti otvorena 26. maja, a gosti će moći da je posete od 27. maja do 1. juna.

  Prvi put u Crnoj Gori, posetioci čuvene Pizana galerije u Portonovom će imati ekskluzivnu priliku da vide izložbu skupocenih licenciranih eksponata (statua), najpoznatijih medijskih franšiza, po uzoru na čuvenu Comic-Con konvenciju u San Dijegu.

  Ovaj globalni kulturološki fenomen prepoznat je kao najuticajniji događaj pop kulture u svetu, koji okuplja publiku svih generacija

  Zanimljivo je napomenuti da svaka od ovih ručno bojenih figura prolazi kroz stroge licence same franšize, i kada su jednom odobrene, mogu se izlagati po celom svetu.

  “Kolekcija koju će posetioci moći da vide u Portonovom sačinjena je od 15 figura, koje su deo ograničenih izdanja, a prikazuju svima poznate likove, poput Spajdermena, Kapetana Amerika, Džokera, Transformersa, Betmena, Supermena, i mnoge druge. Ove nesvakidašnje figure će po prvi put biti izložene u Crnoj Gori, a među prvima i u regionu. Ovo je još jedna u nizu aktivnosti kojima želimo da proširimo ponudu, ne samo Portonovog, nego i čitave zemlje, i time doprinesemo da se Herceg Novi i Crna Gora nađu na listi mesta koje turisti posećuju, bez obzira na doba godine”, istakla je Adrijana Husić, direktorica marketinga i komunikacija u Portonovom.

  WonderCon izložba će okupiti fanove iz celog regiona, i prva je u nizu ovogodišnjih većih izložbi, pored stalne postavke u galeriji Pizana. Ova galerija je prepoznata kao mesto najvećih i najboljih projekata i manifestacija, koji stavljaju fokus na lokalnu, regionalnu i internacionalnu saradnju umetničkih grupa, pojedinaca, mreža, kao i svih kreativaca i institucija u kulturi, ali i svih drugih segmenata društva.

  Za više informacija pišite na [email protected].

  Izvor: BIZLife

  Foto: Portonovi

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE