Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  VIP masterclass Paola i Tiziane Terenzi i olfaktorna večera u organizaciji DP Lux grupe

  DP Lux grupa, kompanija koja je jedan od vodećih evropskih distributera brendova parfema i skin care kozmetike, sa ponosom objavljuje da je nedavno organizovala spektakularni VIP masterclass koji su održali Paolo i Tiziana Terenzi, kreatori i vlasnici brenda Tiziana Terenzi, pružajući jedinstvenu priliku prisutnima da se upuste u svet mirisa pod vođstvom renomiranih stručnjaka.

  VIP masterclass Paola i Tiziane Terenzi

  VIP masterclass posvećen je slojevitom nanošenju parfema, sve popularnijem „layering-u“ i predstavljao je nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje niche parfema

  Paolo i Tiziana Terenzi su podelili svoje bogato znanje i tajne parfemskog sveta, pružajući učesnicima ekskluzivnu priliku da steknu dublji uvid u proces kreiranja i nanošenja parfema.

  Ovaj masterclass je bio jedinstvena prilika da se saznaju najnoviji trendovi i tehnike u parfemskoj industriji, direktno od samih kreatora brenda.

  Nakon VIP masterclass-a, događaj se nastavio na olfaktornoj večeri koja je održana u renomiranom beogradskom restoranu Homa

  olfaktorna večera u organizaciji DP Lux grupe

  olfaktorna večera u organizaciji DP Lux grupe

  Ova neponovljiva večera je bila plod inspiracije pet parfema ovog svetski priznatog brenda. Jela su pažljivo kreirana da ožive note i esenciju svakog parfema, a pripremljena su u slojevitom ’’haute cuisine’’ stilu, pod nadzorom talentovanog šefa kuhinje Filipa Ćirića.

  olfaktorna večera u organizaciji DP Lux grupe

  Tokom olfaktorne večere, prisutni su imali priliku da istražuju senzorne dubine mirisa i ukusa

  Vina vinarije Oszcar Maurer su pažljivo odabrana i uparena sa svakim jelom, kako bi se postigla savršena harmonija ukusa. Posebno odabrana dela klasične muzike su stvarala atmosferu koja je dodatno naglašavala doživljaj svakog parfema. Takođe, specijalno kreirani svetlosni efekti doprineli su magičnoj atmosferi večeri.


  O DP Lux grupi

  DP Lux grupa je vodeći evropski distributer brendova parfema i skin care kozmetike sa prisustvom na 13 tržišta. DP Lux mreža se brzo razvija zahvaljujući uspešnim saradnjama sa prestižnim brendovima, a sa svojim stručnim timom i posvećenošću, postali su najveća distributivna mreža u ovom delu Evrope. Takođe, DP Lux grupa je vlasnik tri maloprodajna lanca parfimerija (Belodore, Plaza, L’Occitane), koje posluju u 7 zemalja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: DP Lux grupa

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE