Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dr. Heimeier & Partner Executive Search GmbH

  Kompanija Dr. Heimeier & Partner Executive Search GmbH otvorila kancelariju za JIE u Beogradu

  Dr. Heimeier & Partner Executive Search GmbH, konsalting kompanija sa centralom u Štutgartu, postoji od 1989. godine i danas je jedna od vodećih kompanija za savetovanje u oblasti ljudskih resursa u Nemačkoj. Putem svoje osnovne delatnosti u executive search-u, Dr. Heimeier & Partner savetuje kompanije različitih veličina i industrija, i pruža podršku u procesu identifikovanja i izbora kandidata za rukovodeće pozicije.  Kao partnerska kompanija u IMD International Search Group, globalnoj executive search grupaciji sa kancelarijama na najvećim tržištima i poslovnim centrima širom sveta, Dr. Heimeier podržava svoje multinacionalne klijente.

  Dr. Heimeier & Partner Executive Search GmbH širi svoje poslovanje na Jugoistočnu Evropu i otvara kancelariju u Beogradu. Srbija je izabrana kao strateška lokacija – tržište koje se poslednjih godina pozicioniralo kao vodeće u investicijama, na osnovu svog geografskog položaja, infrastrukture, upornosti u privlačenju novih investicija i velikog potencijala u oblasti kvalifikovane radne snage. Godinama unazad Nemačka je jedan od ključnih investitora u Srbiji i trenutno je, kako po broju, tako i po vrednosti projekata, najveći strani investitor u Srbiji, sa preko 400 nemačkih kompanija.

  Kancelarijom u Beogradu će rukovoditi Dejan Aleksić, Managing Partner u Dr. Heimeier Düsseldorf, i Ana Santovac, Partner u lokalnoj kancelariji.

  “Iz naše kancelarije u Beogradu, pokrivaćemo tržište Srbije, ali i okolna tržišta: Hrvatsku, Sloveniju, Bugarsku i Albaniju. Otvaranjem kancelarije želimo da lokalno podržimo ekspanziju naših nemačkih klijenata u regionu, ali ujedno i da ostvarimo saradnju sa drugim kompanijama na lokalu, te unapredimo naše poslovanje i poziciju u regionu”, izjavio je Dejan Aleksić, Managing Partner u Dr. Heimeier Düsseldorf.

  Ana Santovac, Partner u lokalnoj kancelariji, je izjavila: “Naše poslovanje u regionu biće utemeljeno na najvišim standardima industrije i usaglašeno sa vrednostima i praksom majke kompanije u Nemačkoj. Kroz saradnju baziranu na principima pravičnosti, integriteta, pouzdanosti i poverljivosti, naši klijenti će imati na raspolaganju savetnike od poverenja”.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Dr. Heimeier & Partner Executive Search GmbH

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE