Domaće gorivo inspirisano energijom

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Domaće gorivo inspirisano energijom

  Zašto je G-Drive pravi izbor za uživanje u vožnji na domaći pogon? Proizvedeno u Srbiji, a svetskog standarda. Njegove poboljšane performanse potvrđene su u jednom od najvećih međunarodnih centara za testiranje vozila, a koriste ga i vrhunski sportski timovi koji učestvuju u svetskim trkama izdržljivosti

  Kada govorimo o domaćim proizvodima, prvo čega se setimo jeste hrana koja je proizvedena u Srbiji i koja se prodaje širom regiona, Evrope i sveta. Međutim, među mnogobrojnim proizvodima po kojima je Srbija prepoznatljiva, etiketu „domaćeg” sa ponosom nosi i G-Drive gorivo, koje automobilu pruža pouzdaniju i efikasniju vožnju.

  Aditivi koji čuvaju motor

  „Premijum G-Drive gorivo proizvodi se u Rafineriji nafte Pančevo prema najvišim tehnološkim standardima. Konkretno, reč je o G-Driveu 100, visokooktanskom aditiviranom benzinu od 100 oktana, i G-Drive dizelu, aditiviranom dizel-derivatu. Ovo gorivo može se pronaći na našim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama i sadrži aktivne komponente koje omogućavaju efikasniji rad motora i unapređuju njegove performanse. Samim tim, postiže se osećaj pouzdane, sigurne, a istovremeno uzbudljive i energične vožnje”, navode u NIS-u.

  Premijum G-Drive 100 namenjen je „benzincima”. Zahvaljujući sinergiji 100 oktana i aktivnih aditiva poslednje generacije, uz ovo gorivo vozači mogu da računaju na efikasniju i dinamičniju snagu motora automobila.

  „Specijalna formula G-Drivea 100 unapređuje dinamiku motora i stimuliše povećanje njegove snage uz poboljšanje dinamičkih karakteristika vozila”, ističu u NIS-u i dodaju da se upravo zahvaljujući aditivima koje gorivo sadrži omogućava i povećanje obrtnog momenta u širokom spektru broja obrtaja u minutu, što, između ostalog, pomaže, pri vožnji po terenima sa velikim nagibom.

  I dizel i benzin iz naše rafinerije

  Za automobile na dizel-pogon pravo rešenje je G-Drive dizel, uvereni su u našoj najvećoj naftnoj kompaniji, dodajući da, zahvaljujući kombinaciji aktivnih komponenti aditiva i domaćeg evrodizel-goriva, ovaj premijum dizel-derivat doprinosi obnavljanju i povećanju snage automobila.

  „Pored dodatne snage, korišćenje goriva G-Drive dizel doprinosi poboljšanoj startnosti motora, ali i njegovom stabilnijem i tišem radu. Zahvaljujući kompleksu aditiva koje ovo gorivo sadrži, povećava se njegov cetanski broj, što kao rezultat daje efikasnije sagorevanje goriva i najviše performanse motora”, navode u NIS-u i dodaju da je ovo gorivo pouzdano i u zimskim uslovima, na temperaturama čak do minus 30 stepeni.

  Dokazan šampionski kvalitet

  Da kvalitet G-Drive goriva nije samo „slovo na papiru”, pokazali su i rezultati testova koji su izvršeni u jednom od najvećih svetskih centara za testiranje vozila i goriva – nezavisnom test-centru Milbruk u Velikoj Britaniji.

  Konkretno, rezultati su potvrdili poboljšane performanse G-Drivea 100 u poređenju sa standardnim gorivom Evro BMB 95. Tačnije, reč je o povećanju snage motora do sedam odsto, do 10 odsto poboljšanja dinamike ubrzanja, kao i povećanju obrtnog momenta do pet odsto.

  Dodatna potvrda kvaliteta premijum goriva NIS-a ogleda se i u činjenici da je G-Drive izbor i najboljih svetskih sportskih timova koji učestvuju na svetskim trkama izdržljivosti. Konkretno, u pitanju je G-Drive Racing tim, koji G-Drive koristi tokom priprema i testiranja, što omogućava proveru motornih karakteristika vozila i u ekstremnim uslovima.

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE