Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dodeljena priznanja „Šampioni održivosti”: Ove kompanije su NAGRAĐENE

  Nagrada Šampioni održivosti koja ima za cilj da istakne projekte koji na direktan način doprinose ostvarenju ciljeva Agende održivog razvoja dodeljena je drugi put.

  Nagrade za izuzetan doprinos različitim potciljevima Agende 2030 dodeljene su sledećim projektima i kompanijama: Coca-Cola HBC Srbija – “Vlasina – čista ljubav”, Delhaize Serbia – “Inovativni koncept ishrane živine – Piletina bez antibiotika”, Delta holding – “Naše selo”, Erste Bank – “Finansijska pismenost – ErsteZnali”, LIDL Srbija –  “Hoćeš da menjamo mesta? Pomeri se s mesta”, Nestlé Adriatic S –  “Regenerativna poljoprivreda”, OTP Banka Srbije – “Generator ZERO” i “Generator dobrih dela”, Telekom Srbija – “Nijedna vrsta ne umire sama” i TITAN Cementara Kosjerić – “Integrisani godišnji Izveštaj za 2021. godinu”. Priznanja su dodelile Biljana Đušić Radmilović, programska menadžerka za dobro upravljanje Švajcarske agencije za razvoj i saradnju SDC i Milena Altmayer, vođa projekta „Reforma javnih finansija – Agenda 2030“ iz Nemačke razvojne agencije GIZ .

  “Ovo je već druga godina za redom da Forum ističe uspešne biznis projekte koji doprinose ispunjavanju Agende za odživi razvoj do 2030. godine. Kroz dodelu priznanja želimo dodatno da motivišemo ove kompanije da nastave sa ovakvom praksom, ali i da podstaknemo druge da počnu da razmišljaju o tome”, istakao je Neven Marinović ispred Foruma za odgovorno poslovanje.

  Konferencija CSR & ESG Forum

  Dodela priznanja “Šampioni održivosti” organizovana je u okviru SDG sesije konferencije koja je podržana od strane platforme “Održivi razvoj za sve” koju podržavaju vlade Švajcarske i Nemačke a implementira Nemačka agencija za međunarodnu saradnju (GIZ), u okviru projekta “Reforma javnih finansija – Agenda 2030”.

  Dodela je održana u okviru konferencije CSR & ESG Forum koju su organizovali Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv u saradnji sa Međunarodnom finansijskom korporacijom (IFC), članicom Grupe Svetske banke, u okviru integrisanog ESG programa koji podržava Swiss State Secretariat for Economic Affairs SECO. Konferencija je dodatno podržana kroz Platformu ,,Održivi razvoj za sve“ koju podržavaju vlade Švajcarske i Nemačke, a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u okviru projekta Reforma javnih finansija – Agenda 2030. Prijatelji konferencije su Delhaize Srbija, Elixir Group, Coca-Cola HBC Srbija i Moravacem, a konferenciju su medijski podržali Represent Communications, Bizlife, Nova ekonomija, InStore i Daily Green.

  Izvor: BIZlife

  Foto: CSR & ESG Forum

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE