Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Direktni letovi do Ankare: Prvi avion Anadoludžeta sleteo u BG

  Anadoludžet, podbrend turske nacionalne avio-kompanije Turkiš Erlajns, otvara direktnu liniju iz Beograda za Ankaru. Počev od danas, 23. decembra 2021, direktni letovi na ruti Ankara – Beograd – Ankara obavljaće se dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom. Povodom uspostavljanja nove linije prevoznik je dao posebnu ponudu za cene karata, u iznosu od 119 evra za povratnu kartu iz Beograda za Ankaru.

  Ankara, glavni grad Turske i srce Anadolije, jeste destinacija koju svake godine bira veliki broj domaćih i stranih turista zahvaljujući bogatom istorijskom i kulturnom nasleđu.

  Za sve karte kupljene do 31. marta 2022. i za putovanja do 31. maja 2022. Anadoludžet nudi fleksibilnije uslove promene datuma leta. Za više informacija o uslovima promena i refundacija karata putnici mogu posetiti stranicu “Flexible Ticket Rights” na vebsajtu www.anadolujet.com.

  Anadoludžet pridaje veliki značaj sprovođenju mera higijene po najvišim standardima sa ciljem da obezbedi zdravo i sigurno okruženje tokom leta svojim putnicima i posadi. Više informacija o higijenskim merama dostupno je na linku www.anadolujet.com/en/corporate/news-and-annoucements/guidelines-for-safe-travel.

  Anadoludžet, podbrend turske nacionalne avio-kompanije Turkiš Erlajns, osnovan je 2008. godine sa ciljem da zadovolji potrebe za direktnim avionskim linijama iz centralne Turske. Trenutno ima 52 aviona u svojoj floti, mrežu od ukupno 88 destinacija i 149 linija, od kojih je 40 destinacija i 65 linija u domaćem saobraćaju, a 48 destinacija i 84 linije u međunarodnom saobraćaju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Anadoludžet

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE