Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Devtech imenuje dugogodišnju HR direktorku na poziciju Vice President of People and Culture

  Devtech, lider u digitalnim inovacijama, sa zadovoljstvom najavljuje unapređenje svoje dugogodišnje HR direktorke Jelene Subotički Berar, koja od ovog trenutka zauzima poziciju Vice President of People and Culture. Ovaj potez učvršćuje posvećenost kompanije u negovanju kulture okrenute zaposlenima i konstantnom unapređenju njihovog iskustva.

  U okviru nove pozicije, Subotički Berar će voditi sve aspekte globalne strategije kompanije za zaposlene, uključujući kulturu, privlačenje talenata, učenje i razvoj, iskustvo zaposlenih, nadoknadu i benefite, kao i rad sa ljudima. Njeno iskustvo i posvećenost će biti od presudnog značaja u ostvarivanju cilja da Devtech kreira i održi okruženje koje omogućava i podstiče autonomiju, vičnost i svrhu za svoje ljude.

  “Jelena je pouzdana i talentovana koleginica koja kontinuirano podiže lestvicu u stvaranju bogate, inkluzivne kulture koja je usmerena na ljude“, ističe Milovan Milić, osnivač i CEO kompanije.

  Stvaranje takvog okruženja je ključno za privlačenje i zadržavanje vrhunskog talenta, podstiče kreativnost i inovativnost i povećava produktivnost zaposlenih. Srećan sam što Jelena zauzima ovu ulogu.

  Jelena Subotički Berar ističe da je od velike važnosti da globalne kompanije poput Devtech-a, koje fokus stavljaju na ljude, posvete posebnu pažnju kulturi, iskustvu zaposlenih, inkluziji, učenju i razvoju.

  “Kako se Devtech udvostručio za vrlo kratko vreme, sve je važnije da u blisku vezu dovedemo konkretne podatake i analitiku i snažan ljudski faktor. Izuzetno se radujem što prihvatam ovaj izazov”, kaže Jelena Subotički Berar, Vice President of People and Culture, Devtech.

  Već četiri godine, Jelena je sastavni deo Devtech liderskog tima, i za to vreme ona je izgradila HR tim od dvočlanog po njenom dolasku, do multidisciplinarnog tima koji danas čini 12 zaposlenih. Predvodila je transformacije i inicijative koje su imale značajan uticaj u celoj organizaciji, a sa svojim iskustvom u korporativnom učenju i razvoju i velikim iskustvom u različitim industrijama, Jelena je spremna da predvodi ljude i kulturu Devtech-a.


  O kompaniji Devtech

  Devtech je globalna kompanija i lider u digitalnim inovacijama. Pomaže Fortune 1000 kompanijama da transformišu i unaprede svoje industrije, putem naprednih digitalnih i Cloud tehnologija. Kompanija kombinuje bogato znanje u Cloud domenu sa softverskom ekspertizom, korisničkim iskustvom i kreativnim dizajnom, kako bi kreirala end-to-end rešenja koja ostvaruju značajne rezultate.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Devtech

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE