Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Delez

  Delez Srbija potvrdila posvećenost kvalitetu i bezbednosti hrane

  Kompanija Delez Srbija resertifikovala je IFS Logistics standard, koji potvrđuje posvećenost kompanije kvalitetu i bezbednosti proizvoda.

  Lider u poštovanju standarda kvaliteta i bezbednosti hrane

  Delez je kao lider u ovoj oblasti na domaćem tržištu napravila još jedan korak u pravcu Globalne inicijative za bezbednost hrane (GFSI), kao opšteg pravca poslovanja na globalnom nivou, saopštila je danas kompanija.

  Istovremeno, to je i potvrda da u Delezu postoji najviši stepen poštovanja zahteva ovog standarda, internog i eksternog poverenja i transparentnosti u funkcionisanju logistike i distributivnih kanala proizvoda u sistemu maloprodaje.

  „Našim potrošačima je važno da znaju kako se postupa sa proizvodima u kompletnom lancu nabavke. Žele da budu sigurni da se proizvodi koje kupuju transportuju i čuvaju u skladu sa jasno i striktno postavljenim pravilima kojima se osigurava da je svaki od njih zdravstveno bezbedan, a da se pritom očuva kvalitet na koji su navikli tokom svih ovih godina“, rekao je rukovodilac kvaliteta i integriteta proizvoda u kompaniji Delez Srbija Nemanja Nenić.

  Dodao je da je ovaj sertifikat, između ostalog, potvrda čvrste strateške opredeljenosti kompanije da, ne samo održava nego i konstantno radi na unapređenju procesa kako bi kupcima u svakom trenutku omogućila širok asortiman kvalitetnih i sigurnih artikala.

  „Bezbednost hrane i neprehrambenih proizvoda je deo naše kulture poslovanja i utkana je u svakodnevne aktivnosti svakog pojedinca kompanije, tako da je posvećenost ovoj temi apsolutni imperativ“, istakao je Nenić.

  Supermarket

   

  Ispunjeni najviši standardi IFS Logistics sertifikacije

  IFS Logistics sertifikacija nudi različite prednosti kompaniji koja teži kvalitetu i bezbednosti hrane kao i prednost na tržištu, pre svega, u poboljšanom poverenju u dobavljače i proizvode, kao i boljem razumevanju između menadžmenta i zaposlenih u vezi sa standardima i procedurama poslovanja u ovoj oblasti.

  Ciljevi IFS Logistics sertifikacije su obezbeđivanje uporedivosti i transparentnosti duž celog lanca prijema, skladištenja i distribucije proizvoda, uspostavljanje opšteg standarda sa uniformnim sistemima evaluacije, smanjenje troškova i skraćenje operativnog vremena u procesima i za dobavljače i za maloprodavca, kao i rad sa nezavisnim sistemom kontrole/provere rada sistema od strane sertifikacionog tela Bureau Veritas.

  IFS Logistics standard, koji je posebno opredeljen za korake skladištenja, distribucije i transporta, kao i aktivnosti utovara i istovara, primenjuje se u upravljanju prehrambenim i ostalim proizvodima u sistemima gde je najviši nivo njihove bezbednosti i kvaliteta postavljen kao osnovni zahtev poslovanja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Delez/Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE