Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Priznanje Delezu za ulaganje u zaposlene

  Maloprodajnom lancu Delez Srbija juče je svečano uručen sertifikat „Poslodavac Partner“ za poseban doprinos u upravljanju ljudskim resursima i programima pogodnosti koje su usmerene ka zaposlenima. Konsultantska kuća SELECTIO, uz partnersku agenciju HR Xcel, ovo priznanje dodeljuje „samo najboljima“. Onima koji su postigli najviše u podsticanju kvalitetnog radnog okruženja za sve svoje zaposlene. 

  Koliko je ovo priznanje prestižno pokazuje podatak da u ovom trenutku ima samo 100 nosilaca sertifikata na čak deset međunarodnih tržišta

  Sertifikaciji je prethodila kompleksna analiza internih kompanijskih procesa. Čast da u ime svoje kompanije preuzme priznanje imao je Marko Babić, član Izvršnog odbora i potpredsednik za ljudske resurse i organizacioni razvoj kompanije Delez Srbija:

  Inspirišu nas najbolji na tržištu i baš zato je privilegija, ali i čast, biti među kompanijama koje imaju najbolje prakse i inicijative za zaposlene. Ovaj sertifikat našim kolegama je potvrda da rade u kompaniji koja neguje podsticajno radno okruženje, a nama odgovornost da u godinama koje dolaze nastavimo da unapređujemo procese i investiramo u ono najvrednije što imamo. U naše ljude.

  Deleze, priznanje

  Da bi kompanija bila nosilac ovog prestižnog priznanja neophodno je bilo zadovoljiti izuzetno visoke kriterijume, u čak pet različitih oblasti koje se tiču odnosa prema zaposlenima.

  „Delez je najveći privatni poslodavac u Srbiji sa oko 13.000 zaposlenih što dodatno daje na važnosti priznanju koje su osvojili. Posebno značajne, a najizazovnije kategorije koje pratimo kao što su Uključenost zaposlenih i inspiracija, kao i Transformacija i rast, sfere su u kojima se kompanija posebno istakla. Analiza koju smo sproveli pokazala je i njihovu stratešku posvećenost ovim temama, čime je dodatno utvrđeno njihovo nastojanje ka konstantnom unapređenju podsticajnog radnog okruženja“, istakla je Lara Šubić Šuša prilikom uručenja sertifikata ispred SELECTIO kuće.

  Kompanija Delez Srbija kontinuirano pruža podršku razvoju zaposlenih kojima omogućava različite programe za napredak u karijeri i dodatnu edukaciju. Samo u prethodnoj godini obezbeđeno je 111.000 sati treninga za zaposlene. U cilju dodatnog razvoja realizovana su i tri nova razvojna programa za lidere u operacijama kroz koje je prošlo oko 250 zaposlenih. Pored toga, kompanija je pokrenula interni program „Tebi više“. Ideja programa je unapređenje uslova rada za zaposlene u prodavnicama i Distributivnom centru. Sve to sa ciljem da kroz ispunjenje obećanja Bolje mesto za rad, ostvari i obećanja Bolje mesto za kupovinu i Bolji komšija.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Delez

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE