Danas je pun Mesec u Raku: Ogroman UTICAJ na ova 4 znaka

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pun mesec

  Danas je pun Mesec u Raku: Ogroman UTICAJ na ova 4 znaka

  Prvi pun Mesec u ovoj, 2022. godini stigao je noćas tačno u 12:48 časova. Ovog puta osim retrogradnog Merkura u Vodoliji imamo i pun Mesec u Raku koji će, kako najavljuju astrolozi, imati snažno dejstvo tokom čitavog dana.

  Pun Mesec je dovoljan da izazove emotivne promene, ali kako je ovaj u Raku, ne treba da se začudimo što će ljudi danas biti bez kontrole, najavili su astrolozi.

  Pozivi, žalbe, nekontrolisane emocije, suze, bes, frustaracije…sve je to nešto što će se nakupiti svakome od nas, a pojedine znakove će pogoditi više nego ostale.

  Pun Mesec biće okidač za pojačanu ljubomoru, jer će uhvatiti aspekat sa Plutonom iz Jarca. Isto tako emotivna stanja će se smenjivati od depresije do euforije.

  Pun mesec u raku

  Pun Mesec biće najteži za same Rakove, Jarčeve, Ovnove i Vage.

  Sa druge strane, energiju punog Meseca mogu da iskoriste Ribe i Škorpije.

  Rak

  Kako ste vi znak kojem je lako da se rastuži, treba da se pripremite za emotivni rolerkoster. Pun Mesec odraziće se na vaše lične odluke i potrebe, pa ćete biti emotivno nestabilni. Nije isključeno da ste i pre 18. januara bili plačljivi jer je sve počelo da vam smeta. Suzdržite se nekontrolisanih odluka pod uticajem snažnih osećanja.

  Ovan

  Pun Mesec u Raku donosi vam porodične brige. Neko iz porodice će vam prebaciti da ne obraćate dovoljno pažnje na njega, pa treba da se pripremite za turbulencije. Ovo će biti snažan emotivan pritisak.

  Vaga

  Pun Mesec u Raku je težak za posao. Imaćete krizu na radnom mestu i svega će vam biti dosta. Verovatno ćete poželeti da promenite posao.

  Jarac

  Ovaj aspekat pogodiće vas na partnerskom nivou. Ukoliko ste u braku, imaćete krizu. Takođe, ako imate poslovno partnerstvo, odnosi će biti na testu. Neko će vršiti snažan pritisak na vas da donesete odluku koja vam ne odgovara.

  Što se tiče Riba, pun Mesec može da vam donese zanimljivo poznanstvo na mestu javnog tipa. A za Škorpije je ovaj aspekat važan jer će promeniti pogled na život, ali i biće prilike za putovanje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE