Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  ESG Lideri

  Da li ste se prijavili na konkurs „ESG Lideri“? Ostalo je još 7 dana

  Preostalo je još nedelju dana do završetka prvog konkursa „ESG Lideri“, gde sve kompanije, organizacije i pojedinci mogu da se prijave i pokažu svoje inovativne ideje i projekte koji promovišu zeleni razvoj i odgovorno poslovanje. Ovaj konkurs predstavlja priliku za promovisanje modernog liderstva koje se zasniva na ESG standardima – zaštiti životne sredine, održivim socijalnim politikama i odgovornom upravljanju.

  Učesnici će imati priliku da se istaknu kao lideri u oblasti održivosti i da budu nagrađeni za svoj trud i angažman na polju primene ESG principa. Stručni žiri sastavljen od eksperata iz različitih oblasti će oceniti sve prijave i odabrati pobednike u četiri osnovne kategorije: Strategija, Inovacije, Obrazovni program i Lider u održivom razvoju.

  Prijave su otvorene do 22. aprila 2024. godine, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem zvaničnog sajta konkursa www.pwc.rs/sr/esg-lideri. Učešće je besplatno, a rezultati će biti objavljeni krajem maja na svečanoj ceremoniji dodele nagrada.

  Počinje konkurs „ESG Lideri“ – prilika za promovisanje modernog i inovativnog liderstva

  Ne propustite priliku da pokažete svoju posvećenost održivom razvoju i da budete deo globalne vizije održivih rezultata. Prijavite se na konkurs „ESG Lideri“ i inspirišite druge na odgovorno poslovanje i primenu ESG standarda. Vaša priča može biti ključna u stvaranju pozitivnih promena za budućnost, “ istakla je Teodora Pasulj, menadžerka za ESG usluge u kompaniji PwC Srbija.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

   

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: ESG Lideri

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE