Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Curaprox kids četkica za zube

  Za zdrav i lep osmeh vaših mališana

  Piše: dr Marina Živković

  Svi znamo da je najlepši i najiskreniji dečji osmeh. Da bismo sačuvali lepotu osmeha i negovali zdrave zubiće i desni svojih mališana, sa adekvatnom oralnom higijenom trebalo bi početi od najranijeg uzrasta. Pored adekvatne četkice za zube, neophodno je da odaberemo i odgovarajuću pastu. Preporučuje se da pasta za zube sadrži odgovarajuću koncentraciju fluorida, u skladu sa uzrastom deteta, jer fluoridi doprinose remineralizaciji zubne gleđi.

  Curaprox je obogatio svoj asortiman dečjim pastama za zube. Preporučuje se da vaši mališani već sa pojavom prvog zubića koriste Curaprox baby četkicu i Curaprox kids pastu za zube bez fluorida. Za decu uzrasta od dve godine do šest godina preporučujemo pastu Curaprox kids sa 950 ppm fluorida, dok nakon šeste godine, sa pojavom stalnih zuba, preporučujemo paste Curaprox kids sa 1450 ppm.

  Paste Curaprox kids, pored fluorida, sadrže i enzime koji pojačavaju prirodnu zaštitnu ulogu pljuvačke i ksilitol, koji štiti od bakterija. Osim Curaprox kids pastama za zube, Curaprox je obogatio svoj asortiman i Curaprox kids četkicama za zube, koje su namenjene deci od četvrte do dvanaeste godine. Curaprox kids četkice za zube imaju malu glavu, koja dopire i do teže dostupnih mesta, 5500 izuzetno mekih Curen® vlakana, kao i osmougaonu dršku za lakše i temeljnije četkanje.

  Više informacija potražite na www.zdrav-osmeh.rs

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE