Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Čović još 5 godina na čelu Crveno-belih

  Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović dobio je novi petogodišnji mandat na izbornoj Skupštini kluba u Beogradu.

  Posle predstavljanja izveštaja o prethodnom 10-godišnjem periodu, sa posebnim osvrtom na prethodni petogodišnji mandat, Čović je jednoglasno izabran za predsednika kluba, saopštila je Zvezda.

  Izabrano je novo predsedništvo kluba u sastavu Nebojša Čović, Đorđe Vučinić, Marko Kešelj, Nebojša Mitrović, Tomislav Šunjka, a novina je izbor dva potpredsednika, jedan će biti zadužen za ekonomska pitanja, a drugi za sportska pitanja.

  U narednom periodu biće formiran i Upravni odbor kluba u kome će se nalaziti najviše 23 člana, dok će Nadzorni odbor i Disciplinska komisija brojati po tri člana.

  U novom sazivu Skupštine košarkaškog kluba Crvena zvezda nalazi se čak 57 članova, u odnosu na prethodni saziv od 35.

  Među članovima tog tela kluba prvi put se nalaze i aktivni igrači prvog tima, Branko Lazić i Marko Simonović, kao i generacije zvezdaša iz svih sfera javnog života.

  Jednoglasno je usvojen i predlog da legenda crveno-belih i nekadašnji generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladimir Cvetković bude počasni predsednik košarkaškog kluba.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE