Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Hot Spot Awards

  Druga dodela eCommerce nagrada u Srbiji – Hot Spot eCommerce Awards 2022

  Hot Spot eCommerce Awards je centralni e-commerce događaj u zemlji koji eCommerce Asocijacija Srbije organizuje po drugi put, gde će se okupiti eminentni eksperti iz različitih sektora digitalnog ekosistema, koji su svojim radom i zalaganjem postigli velike rezultate.

  Ideja same selekcije i događaja je da ukažemo koliko su učesnici uticali na razvoj elektronske trgovine u Srbiji u protekloj godini, kao i koliko je ovaj aspekt poslovanja doprineo opštoj digitalizaciji društva u kom živimo i time podstaknemo sve koji još uvek nisu u digitalnom svetu.

  Kako je u prva tri kvartala 2022. godine izvršeno više od 29 miliona transakcija putem interneta plaćenih karticama u vrednosti od preko 850 miliona eura, to znači samo jedno – elektronska trgovina u Srbiji nastavlja da raste, koliko i naše zalaganje, a sve u cilju daljeg unapređenja e-commerce tržišta Srbije. Samo edukacijom svih činioca digitalnog ekosistema možemo održati ovaj trend rasta i razvoja elektronske trgovine.

  Kroz prizmu promocije brze i kvalitetne dostave, sigurnog internet plaćanja i ove godine organizujemo dodelu nagrada Hot Spot Awards 2022 kao dodatni podsticaj svim kompanijama koje su u fokus stavile e-commerce.

  Pozivamo sve kompanije da se prijave do 5. januara na zvaničnom sajtu Hot Spot Awards i učestvuju u trci za nagradu!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Hot Spot Awards

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE