Branka Katić o NAPADIMA na glumce: NEUKUSNO, ovde je svaka kritika ANTIDRŽAVNA

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Branka Katić o NAPADIMA na glumce: NEUKUSNO, ovde je svaka kritika ANTIDRŽAVNA

  Iznošenjenje neutemeljenih i zlonamernih optužbi hora dežurnih patriota u Skupštini Srbije je sasvim neukusno i neprimereno, izjavila je glumica Branka Katić za NIN, povodom napada na njene kolege Seku Sablić i Dragana Bjelogrlića.

  Jelisaveta Seka Sablić je fenomenalna glumica koja nam je svima dala toliko duše i radosti, zaslužila je svu ljubav i poštovanje njenog izuzetnog opusa i velikog dara, nikako prozivku i optužbe poltrona, rekla je Katić.

  Prema njenim rečima, izjava Dragana Bjelogrlića i tekst Gorana Markovića na odličan način sažimaju tu tematiku. “Složni u ljubavi – Ne damo Seku! Smrt fašizmu slobodna narodu”, kaže.

  Katić je istakla da je apolitična, da nije ostrašćena privrženošću prema bilo kojoj partiji i misli da je pogrešno “voleti” političare ili partiju, jer je bitnije ceniti njihov program i znati da su ljudi od reči i poverenja i da im lični profit nije važniji od svega drugog.

  Po njenoj oceni, mi još nismo stigli do demokratije.

  “Kod nas se vođa poistovećuje sa državom, autoritarnost je prihvaćena i prihvatljiva, a svako kritičko mišljenje se odmah naziva antidržavnim”, ukazala je Branka Katić.

  Izvor: N1, FoNet, NIN

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE