Predstavljamo Boka Place u Porto Montenegru

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Boka Palace, Porto Montenegro

  Predstavljamo Boka Place u Porto Montenegru

  Jedinstvena, luksuzna nautička destinacija u srcu Jadrana i jedan od najprestižnijih lajfstajl projekata u Crnoj Gori – Porto Montenegro već duže od deceniju predstavlja najkompletniju investicionu priliku u širem regionu

  S atraktivnom ponudom – koja obuhvata luksuzne rezidencijalne objekte za stanovanje i rentiranje, mrežu prestižnih međunarodnih brendova i maloprodajnih objekata, kao i inovativnu marinu sa kompletnom infrastrukturom sa 450 vezova, uključujući i vez za luksuzna plovila, čija je izgradnja u najavi, dužine 250 metara – Boka Place je kompleks premijum kategorije.

  Smešten na jednom od najlepših delova crnogorske obale, u samom srcu Bokokotorskog zaliva, Porto Montenegro je jedan od najdinamičnijih i najposećenijih luksuznih prostora na Mediteranu, koji privlači strane posetioce, investitore, biznismene i nautičku klijentelu iz svih krajeva sveta.

  Boka Place: koncept inovativnog, urbanog naselja

  Porto Montenegro je predstavio javnosti svoj dugo priželjkivani projekat – koncept inovativnog, urbanog naselja Boka Place, koje odlikuje pažljivo planiran prostor, sa fitnes i velnes sadržajima, mnoštvom gastronomskih, šoping i zabavnih ponuda i još mnogim pogodnostima koje će biti na raspolaganju kako stanovnicima Porto Montenegra tako i svim posetiocima.

  Predivnom ambijentu novog naselja posebno će doprineti prvi u svetu hotel „Siro”, građen po inovativnom konceptu Kerzner Internationala, ugostiteljskog giganta (utemeljivača brenda One & Only), čija je posebna inspiracija zdrav i aktivan životni stil, sa sadržajima fitnesa i velnesa. Pregršt unutrašnjih i spoljnih prostora, sofisticiran luksuzni stil, celokupna ponuda pratećih sadržaja, ugodan ambijent i eklektična internacionalna zajednica, uz reprezentativne privatne stambene rezidencije – stvaraju idealan spoj luksuza primorskog života na crnogorskoj obali sa pogodnostima urbanog karaktera novog naselja.

  Planirani arhitektonski koncept briše granice između urbane arhitekture i neposrednog okruženja i na savremen način spaja moderno opremljene životne prostore sa spoljnim sadržajima prožetim zelenilom botaničkih bašti, vrtovima i fontanama. Renomirani maloprodajni brendovi, galerije, bioskop, tržnica na otvorenom, zid za penjanje i mnoštvo pratećih sadržaja za najmlađe – idealan su preduslov za uživanje i rekreaciju.

  Moderno dizajnirani stambeni prostori u Boka Placeu u ponudi su kroz izbor raspoloživih privatnih rezidencijalnih jedinica ili stanova pod upravljanjem hotelskog operatera „Siro”.

  Enterijeri privatnih rezidencija u Boka Placeu zasnovani su na konceptu opuštenog životnog ritma i prilagođenosti svim vašim potrebama, tako da ćete se ovde lako osećati kao kod kuće.

  Okolni zajednički prostor upotpunjen je ponudom različitih aktivnosti, nudeći mogućnost da izgradite kvalitetne veze sa susedima i porodicom, ali i mesto za dinamičan život i lični razvoj.

  Iza dosadašnje uspešne realizacije i primopredaje preko 400 stambenih jedinica, te izgradnje jedinstvene rezidencijalne zajednice i vodeće marine za superjahte na Jadranu – stoji Investiciono-razvojni fond Dubaija (ICD).

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE