BMW Biznis liga danas na NAVAK-u: Šta direktore savetuje MLADEN ALVIROVIĆ? (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BMW Biznis liga danas na NAVAK-u: Šta direktore savetuje MLADEN ALVIROVIĆ? (VIDEO)

  Drugo kolo BMW Biznis lige, koju medijska kuća BIZLife organizuje uz podršku BMW Srbija, startuje danas sa početkom od 13h u centru NAVAK!

  Ceo program odvijaće se pod nadzorom sertifikovanog BMW instruktora, Mladena Alvirovića.

  Najbolji iz sveta biznisa takmičiće se ovog puta iza upravljača BMW sportskih, a biznis mašina u dve discipline – spretnost i najbolje vreme u slalomu na poligonu Navak u BMW 340i xDrive i najbolje vreme na stazi Navak u najnovijem BMW modelu 420i.

  U susret novim rekordima, prisetimo se kako je Mladen ocenio prethodno kolo i rezultata koje su najbolji iz sveta biznisa ostvarili iza upravljača BMW sportskih i biznis mašina.

  Takmičenje se sastojalo od različitih aktivnosti kao što su ubrzanje iz mesta do 200 km/h i zaustavljanje, zatim merenje najboljeg vremena vožnje stazom kroz kapije, vežba ciljanog kočenja, prilikom koje svaki takmičar ubrzava do minimum 60 km/h i ima zadatak da zakoči što bliže postavljenoj meti, odnosno čunju, a tu je bila i vežba najbržeg slaloma na stazi.

  Rezultati prvog takmičenja kao zaključak su doneli i zanimljive činjenice – svi vozači ženskog tima na slalomu bili su besprekorni i nije oboren nijedan čunj. Dame su se, takođe, svaki put zaustavile u ciljnoj poziciji. Što je najinteresantnije, ukupan broj bodova koje je sakupio ženski tim je veći od ukupnog broja bodova koje je sakupio muški tim, podseća Alvirović.

  Međutim, on napominje i da postoji jedan bitan faktor. Naime, na slalom takmičenju muškom timu je skidan po jedan poen (od maksimalnih 10) za svakih pola sekundi zaostatka za najboljim vremenom, dok je ženskom timu skidan po jedan poent za svaku sekundu zaostatka za najboljim vremenom instruktora. To znači da su muškarci mogli da kasne najviše 1,4 sekunde da bi dobili barem 1 poen dok su žene mogle da kasne najviše deset sekundi da bi zaradile barem 1 poen.

  Pobedu u prvoj rundi takmičenja odnela je Ksenija Karić, Country Manager, Schneider Electric. Ona je jedina u obe kategorije koja je na vežbi 0-200-0 uspešno zaustavila automobil u ciljnoj garaži dva puta i zaradila poene u oba pokušaja.

  Plasman posle I runde po oceni Mladena Alvirovića:

  1. Miloš Perović, Izvršni director, Termovent – 19

  2. Boško Tomašević Managing director, CBRE – 15

  3. Borislav Miljanović, CEO Represent Sistem – 12

  4. Dražen Garapić, Business Unit Manager for Serbia, Macedonia and Montenegro, ‎Red Bull – 5

   

  1. Ksenija Karić, Country General Manager, Schneider Electric – 30

  2. Dragana Atanasov PopariĆ, Business Director, Hive Ventures Service – 20

  3. Marijana Vasilesku, predsednica Izvršnog odbora, Sberbanka – 14

  4. Tamara Sparović Kocić, Director Marketing South East Europe, Philip Morris International – 9

  A kako učesnici BMW Biznis lige reaguju kada se pred njima nađe opasna krivina pogledajte u VIDEU.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE