BMW Biznis liga: Šta je zajedničko dobrom vozaču i dobrom menadžeru (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BMW Biznis liga: Šta je zajedničko dobrom vozaču i dobrom menadžeru (VIDEO)

  Posle veoma uspešnog starta BMW Biznis lige, medijska kuća BIZLife sa zadovoljstvom najavljuje drugo kolo takmičenja u vožnji automobila!

  Pobedu u ženskoj kategoriji u prvoj rundi takmičenja odnela je Ksenija Karić, Country Manager, Schneider Electric. Ona je jedina u obe kategorije koja je na vežbi 0-200-0 uspešno zaustavila automobil u ciljnoj garaži dva puta i zaradila poene u oba pokušaja.

  Šta je to što je zajedničko dobrom vozaču i dobrom menadžeru?

  „Ja zapravo dobrog menadžera poistovećujem sa dobrim vozačem – mora da bude koncentrisan i fokusiran na cilj, a ne zaboravimo da se oboje oslanjaju na specijaliste iz svog tima“, kaže pobednica prvog kola BMW Biznis lige.

  Pored Ksenije Karić, u prvoj rundi takmičenja učestvovali su i Marijana Vasilescu, predsednica Izvršnog odbora, Sberbanka; Miloš Perović, COO, Termovent; Boško Tomašević Managing director, CBRE; Tamara Sparović Kocić, Director Marketing South East Europe, Philip Morris International; Dražen Garapić, Business Unit Manager for Serbia, Macedonia and Montenegro, ‎Red Bull, Atlantic Brands; Dragana Atanasov Poparić, Business Director, Hive Ventures Services; Borislav Miljanović, CEO Represent Sistem.

  A šta je, prema njihovom mišljenju, zajedničko dobrom vozaču i dobrom menadžeru, pogledajte u VIDEU.

  Koliko je ubrzanje savremenog biznisa?

  Drugo kolo BMW Biznis lige, koju medijska kuća BIZLife organizuje uz podršku BMW Srbija, biće održano u četvrtak, 22. aprila sa početkom od 13h u centru NAVAK koji se nalazi u mestu Subotište, na svega 40 kilometara od Beograda.

  Najbolji iz sveta biznisa takmičiće se ovog puta iza upravljača BMW sportskih, a biznis mašina u dve discipline – spretnost i najbolje vreme u slalomu na poligonu Navak u BMW 340i xDrive i najbolje vreme na stazi Navak u najnovijem BMW modelu 420i.

  Trka će se odvijati uz podršku BMW sertifikovanog instruktora, Mladena Alvirovića, uz poštovanje svih preporučenih mera tokom pandemije.

  Svi učesnici ulaze u borbu za titulu pobednika BMW BIZLife lige, koji će biti proglašeni krajem 2021. godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE