Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BIZLife lista “30 ispod 30”: Nikola Nedeljković, direktor, Grekodom Development u Srbiji

  Nikola je rođen 1992. godine u Beogradu. Osnovne studije je završio na Fakultetu za turistički i hotelijerski menadžment. Nakon završenih studija, zasniva radni odnos u kompaniji Grekodom Development, koja posluje u oblasti nekretnina u Grčkoj i na Kipru, a takođe je deo jedne od najvećih grupacija u Grčkoj – Mouzenidis Group, u čijem se poslovanju nalaze kompanije: Mouzenidis Travel, avio-kompanija Ellinair, Bomo Hotels, MBG Consulting Services i mnoge druge.

  Svoju karijeru započinje na poziciji menadžera prodaje, gde posluje na relaciji Srbija–Grčka i, kako naglašava, stiče ogromno znanje i značajna iskustva. Nakon dve godine rada, u prvoj polovini 2019. godine, postaje direktor predstavništva kompanije Grekodom Development u Srbiji, gde nastavlja razvoj i zajedno sa svojim timom doprinosi u uspešnim rezultatima koje kompanija ostvaruje.

  Govori engleski i ruski jezik.

  Zašto ste odlučili da ostanete u Srbiji?

  Jedan od najvažnijih razloga zašto sam odlučio da ostanem u Srbiji jeste, pre svega, prisustvo moje porodice i prijatelja, koji mi pružaju neizmernu podršku i savete u svemu što radim, kako u poslovnom, tako i u privatnom smislu.

  Spletom okolnosti proveo sam nekoliko godina života u inostranstvu i želim da napomenem da je to jedno veliko i lepo iskustvo, pogotovo u upoznavanju ljudi, različitih mentaliteta, kultura, drugačijeg razmišljanja. Smatram da je to iskustvo vrlo značajno za mene u sagledavanju situacija sa kojima se svakodnevno susrećem. Moram da naglasim da mi je oduvek bio cilj da svoj život i poslovnu karijeru gradim u Srbiji i uveren sam da, ukoliko ste vredni i radni, sve je to moguće i ostvariti. Takođe, verujem u to da vam život pruža najmanje tri potencijalne prilike i zaista želim da ih sve iskoristim u zemlji u kojoj sam se rodio i odrastao. Svako od nas kreira svoj život, svoju budućnost i više sam nego siguran da je moj put usmeren ka Srbiji.

  Šta ste želeli da budete kad ste bili mali?

  Profesionalni sportista – košarkaš.

  Omiljeni predmet u školi?

  U školi geografija, na fakultetu ekonomsko-finansijska analiza.

  Poslovni uzor?

  Moj otac.

  Izvor: BIZLife magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE