BIZLife lista "30 ispod 30": Aleksandra Lazarov Đurić, menadžer korporativnih komunikacija, Mozzart

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BIZLife lista “30 ispod 30”: Aleksandra Lazarov Đurić, menadžer korporativnih komunikacija, Mozzart

  Aleksandra je završila Filološku gimnaziju i Fakultet političkih nauka, smer međunarodni odnosi i diplomatija. Pre deset godina, dok je studirala, započela je karijeru u kompaniji Mozzart, kao operater na uplatnom mestu, gde je, nakon godinu dana, unapređena u marketing asistenta, a nedugo zatim u CRM menadžera i rukovodioca Korisničkog servisa. Poslednjih pet godina radi na poziciji menadžera za korporativne komunikacije. U sektoru korporativnih poslova započela je i radila na unapređenju nekoliko CSR projekata, među kojima su i “Sto terena za jednu igru”, akcija obnove sto košarkaških igrališta u Srbiji, i “Stop nasilju nad ženama”, podizanje svesti o problemu nasilja nad ženama i borbi za jednaka prava žena i muškaraca. Volontirala je kao deo protokola u OEBS-u, na Fistu, Evroviziji, Univerzijadi, ekološkim akcijama… Tečno govori i piše engleski, a služi se francuskim i španskim jezikom.

  Zašto ste odlučili da ostanete u Srbiji?

  Kako sam od svoje 21. godine u kompaniji Mozzart, gde sam konstantno napredovala, suočavala se sa novim izazovima i savladavala mnoge veštine, nisam imala puno vremena da razmišljam o napuštanju zemlje. Ovo je moja zemlja, u kojoj su moja porodica, prijatelji i uspomene, i mislim da svako treba da pokuša da stvori sebi tržište i uslove za razvoj kakve smatra da nude druga tržišta.

  Šta ste želeli da budete kad ste bili mali?

  Velika i ratni izveštač.

  Omiljeni predmet u školi?

  Biologija.

  Poslovni uzor?

  Svi ljudi, bez obzira na to kojom se profesijom bave, koji smatraju da nenaučive stvari ne postoje i da ništa nije nemoguće.

  Izvor: BIZLife magazin

  Foto: BIZLife magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE