BIZLife "30 ispod 30": Lenka Berić, Brand Marketing Coordinator, “Apatinska pivara”

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BIZLife “30 ispod 30”: Lenka Berić, Brand Marketing Coordinator, “Apatinska pivara”

  Lenka je master menadžer Fakulteta organizacionih nauka, a na samom početku osnovnih studija stiče svoje prvo radno iskustvo u marketingu kompanije „Red Bull“, gde je radila na projektima poput „King of the rock“ turnira, „Air race“-a i mnogih drugih kampanja usmerenih ka studentima ili zaposlenima. Kaže da joj je odluka da počne da radi tako rano najbolja odluka koju je donela u životu, da je to umnogome uticalo na izgradnju njene ličnosti. Po završetku osnovnih studija koje je završila u Novom Sadu, odakle je, dolazi u Beograd na master studije i tu započinje rad u kompaniji „Nectar“, takođe u marketingu, nakon čega prelazi u „Apatinsku pivaru“, da radi na jednom od najvećih srpskih brendova, Jelen pivu.

   Ima li nešto čega ste se odrekli kako biste stigli gde ste sada?

  Nisam želela da se odreknem bilo čega, zato sam morala da naučim kako da organizujem svoje vreme, bez da bilo šta ili ko trpi. Počela sam da imam poslovne obaveze vrlo rano, a roditelji su me uslovili da ako želim da zadržim posao, fakultet ne sme da trpi. Tako da nisam imala izbora, morala sam da napravim dobru organizaciju, i uspela sam, bez ikakvih odricanja.

   Da li je uspeh stigao do vas, ili ste vi „stigli“ uspeh?

  Verovatno smo se sreli negde usput. Nikada nisam bila opterećena time da moram da uspem. Znala sam samo da ukoliko nešto radim, ili ću dati 200% sebe, ili neću ni raditi. Verovatno sam na taj način krenula ka uspehu, a onda je i on morao da krene ka meni, šta će. 😊

  Koja je najvažnija lekcija koju ste naučili u dosadašnjem radu?

  Mnogo je važno da veruješ u to što radiš, ostaneš dosledan sebi i maksimalno posvećen. Ukoliko se tako pristupi, rezultat mora da dođe.

  Šta je krajnji cilj?

  Raditi posao koji te ispunjava i zbog kog se osećaš zadovoljno i srećno, a sa druge strane napraviti balans tako da porodica, prijatelji i neko vreme koje koristiš samo za sebe ne trpe, bez obzira na obim posla.

  __________________________________________________________

  Lično

  Omiljeni predmet u školi?

  Muzičko.

  Prvi posao?

  Red Bull.

  Poslovni uzor?

  Nemam konkretnu osobu koja mi je poslovni uzor, ali sam tokom svog radnog iskustva mnogo naučila od ljudi sa kojima sam sarađivala. Može se reći da sam kod svakoga pronašla nešto što sam primenila u svom radu.

  Pesma kao moto?

  „Sredinom“ Dino Merlin.

  Izvor: BIZLife magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE