Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BIZbendovi: Prvi javni nastup „MDCS Demo Band” bio 2018. – na istom takmičenju (VIDEO)

  BIZbendovi – takmičenje kompanijiskih bendova koje je organizovala medijska kuća BIZLife završeno je u svetlu dobrog provoda, a mi od tada predstavljamo javnosti ko su zapravo naši bendovi.

  Do sada smo predstavili pobednike BIZ Bendova za 2022. godinu – „Masnu Kiselinu“ (Dijamant), pobednike po izboru publike „Boschkiće“ (Robert Bosch) i „The Company“ (BB Elektronik). Danas je na redu „MDCS Demo Band” (Microsoft development center Serbia).

  Ideja da se oformi ovaj bend, navode, nastala  je prilikom oproštajne žurke koja je organizovana za kolegu koji se bavi muzikom.

  „Tada su sadašnji članovi benda odsvirali jednu od njegovih pesama i izvođenje je bilo veoma originalno. Kasnije se bend okupljao u nekoliko navrata, a nakon treće svirke – odlučili su da nije potrebno da čekaju posebne prilike da sviraju, te su njihovi susreti postali redovni“.

  Ubrzo su, ističu imali prvi nastup van MDCS-a – bilo je to prvo takmičenje „BIZbendovi“, koje smo organizovali 2018. godine.

  Ovako je na BIZBendovima zvučao pobednički bend Masna Kiselina, Dijamant (VIDEO)

  A u videu poslušajte kako su zvučali na poslednjim BIZbendovima.

  BIZbendovi: Ko su članovi benda „MDCS Demo Band“?

  Članovi „MDCS Demo Banda” bave se muzikom na različite načine.

  Nikola je basista u bendu „Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova”. Ljubav prema igri i muzici Dušan je razvio dok se bavio folklorom. Saša je počeo da svira bubnjeve jer su mu se činili šar-mantnim. Aleksandra je odlučila da iskoristi znanje koje je stekla u muzičkoj školi. Vladimir često svira saksofon u kancelariji posle posla, jer je preglasan da bi ga svirao u svom stanu. Aleksandar voli da se druži sa ljudima i igra kada se ne bavi audio-produkcijom ili izradom video-igrica. Milošu je oduvek bilo suđeno da postane rok zvezda, pa je odlučio da se okuša u tome. Strahinja je oduvek bio zainteresovan za glumu i muziku i svirao je u različitim bendovima. Katarina je odlučila da pokuša da svira bubnjeve kako bi ispunila vreme tokom izolacije.

  „Za njih je biti deo ovog benda zabavno i pruža im priliku da napreduju i nauče nešto novo“, pišu.

  BIZbendovi 2022.: Ko su Boschkići, pobednički bend po izboru PUBLIKE? (VIDEO)

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE