Beta: Prihvaćena ponuda Milenijum tima za Institut "Jaroslav Černi"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Beta: Prihvaćena ponuda Milenijum tima za Institut “Jaroslav Černi”

  U Ministarstvu privrede je održana prva sednica Komisije za sprovođenje postupka javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem radi prodaje kapitala beogradskog Instituta za vodoprivredu “Jaroslav Černi” na kojoj su otvorene Glavne koverte i koverte sa oznakom “Podaci o ponuđaču”.

  Komisija će u narednom periodu uraditi analizu dostavljene dokumentacije sadržane u okviru koverata sa oznakom “Podaci o ponuđaču”, posle čega će predložiti Ministarstvu privrede donošenje odgovarajuće odluke za svakog učesnika u postupku.

  Koverat sa oznakom “Ponuda” otvara se samo ukoliko Komisija odobri prijavu za učešće, navodi se u saopštenju Ministarstva privrede.

  Zahtev za otkup prodajne dokumentacije podnelo je šest pravnih lica, dok su u predviđenom roku za dostavu prijava za učešće u postupku privatizacije Instituta podnete dve prijave.

  Ministarstvo privrede je 1. oktobra ove godine objavilo javni poziv za učešće u postupku javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem radi prodaje oko 92 odsto kapitala Instituta u državnom vlasništvu, a početna cena je 2,58 miliona evra.

  Kompanija Milenijum tim ponudila je direktorima Instituta za vodoprivredu “Jaroslav Černi” zajedničko učešće u privatizaciji, što su oni prihvatili, saznaje agencija Beta.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE