Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  kurs programiranja za decu

  Besplatan online kurs programiranja za decu svih uzrasta

  „Programarko“, udruženje za edukaciju dece i mladih iz oblasti programiranja, poklanja deci besplatan pristup kursu iz osnova programiranja u Scratch-u tokom celog perioda trajanja predstojećeg raspusta.

  Kurs programiranja za decu tokom raspusta

  Kako bi roditeljima olakšali predstojeći zimski raspust, a decu zabavili, odlučili smo da svakom detetu omogućimo edukaciju kroz zabavan sadržaj.

  Svi koji se registruju do početka raspusta na sajtu www.programarko.com će dobiti besplatan pristup kursu “Scratch 1 – Zero” do 23. januara 2022.

  Scratch 1 je namenjen za decu, osnovce, koji se nikad nisu susreli sa programiranjem ili bi želeli da obnove postojeće znanje iz osnova programiranja u Scratch-u. Jedino potrebno predznanje za ovaj kurs je da dete zna da čita. Na kursu učimo šta je programiranje, upoznaćemo se sa Scratch platformom, pravićemo animacije, crtati Scratch likove, ubacivati muziku u programe i dok to sve radimo naučićemo neke od osnovnih koncepta programiranja kao što su: događaji, petlje, algoritam, programersko razmišljanje.

  Platforma “Programarko” je prva online škola programiranja za decu i mlade čiji je cilj da na zabavan i praktičan način uvede decu u svet programiranja. Kroz igru, praveći animacije i igrice, učimo od osnovnih do naprednih koncepta programiranja.

  Neka i vaše dete ovlada jednom od najvrednijih veština na svetu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE