Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  35. Beogradski maraton: Podržite svoje najdraže maratonce

  Beogradski maraton je manifestacija koja već 35. put okuplja ljubitelje sporta, trčanja, izazova, dobre energije i podrške, i to ne samo iz glavnog grada, već čitave zemlje i sveta.

  Svake godine su u centru pažnje maratonci, ali duh Beogradskog maratona čine podjednako i učesnici i navijači. Bez podrške, navijanja, aplauza i vidljivih transparenata koji su vetar u leđa svakom trkaču, Beogradski maraton ne bi imao duh po kome je prepoznatljiv. Duh koji nas podseća da je maraton jedna svojevrsna porodica.

  Za sve vaše članove porodice, prijatelje, komšije, kolege, ili jednostavno one ljude koji su odlučili da pobede sebe i istrče maraton, najvažnije će biti da osete, čuju i jasno vide – podršku.

  Na putu od starta do cilja su 21 i 42 kilometra. Možda baš vaša tabla sa porukom podrške može da znači dodatnu snagu i volju da trkači istraju.

  Sve što treba da uradite je da do 10. maja posetite sajt www.maratonjeporodica.rs, unesete poruku podrške za vama najdraže maratonce, a potom izrađenu tablu pokupite na samoj trci. Izrada prvih 200 tabli sa porukom je potpuno besplatna.

  Vidimo se 15. maja sa tablama podrške podignutim visoko!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Mercator-S

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE