Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ada Mall loyalty kartice

  ADA MALL pomera granice otvaranjem jedinstvenog ADA PAKET SHOP-a

  ADA MALL je prateći moderne zahteve tržišta i osluškujući potrebe svojih posetilaca, u svoju ponudu nedavno uvrstio ADA PAKET SHOP koji će postati dom kurirskih službi D EXPRESS i BEX EXPRESS.

  Usluge koje D Express nudi svojim klijentima: isporuka pošiljaka danas za danas, isporuka danas za sutra, međunarodna dostava, isporuka putem paketomata kao i paket shop-a.

  D EXPRESS

  Paketomati su inovativna usluga isporuke pošiljaka koju je najjednostavnije objasniti ono što je bankomat za novac, to je paketomat za pakete.

  D Express trenutno poseduje najširu mrežu paketomata u koju se od nedavno svrstao i ADA MALL. Paket shop omogućava korisnicima lako i brzo slanje i primanje paketa sa lokacije koja njima odgovara, u vremenskom periodu od 10-20h, bez čekanja i planiranja vremena prema kuriru.

  Prednosti slanja/prijema pošiljaka uslugom PAKET SHOP:

  • Mogućnost slanja/prijema pošiljaka radnim danima do 20h i dostava prvog dana od dana prijema
  • Mogućnost slanja pošiljaka prethodno adresovanih kroz D Express korisničku aplikaciju
  • Ušteda vremena, brz i jednostavan servis
  • Transportna ambalaža (sigurnosne transportne kese – uz doplatu)
  • Mogućnost praćenja pošiljaka u realnom vremenu T&T
  • SMS usluge najave dostave i potvrde uručenja pošiljke

  Paket shop BEX EXPRESS-A u Ada Mall-u će raditi sa klijentima radnim danima od 9h do 20h, subotom od 10h do 14h. Klijenti će moći da pošalju, a i da preuzmu svoje pošiljke. Pored navedenog u sklopu objekta biće dostupne i usluge Vakel platnog prometa. Tu će moći da se plate sve vrste računa, na istom mestu, bez čekanja u redu. Iz Ada Mall Bex paketshopa biće angažovani i kuriri-pešaci koji će isporučivati pošiljke u okolini. Takođe, na raspolaganju će biti i vozilo za preuzimanje robe.

  B EXPRESS

  Za pultom Bex paketshop-a će u svakom mometu biti prisutna osoba zadužena za skeniranje paketa, primopredaju i sve potrebne informacije koje bi mogle klijentima zatrebati i biti im na raspolaganju radi brže i efikasnije saradnje.

  Uvek osluškujući potrebe tržišta i potrošača, Ada Mall ima za cilj da na jednom mestu okupi i pruži sve ono šta je potrebno posetiocu, bilo da je to šoping, dobra hrana, zabava, dodatni besplatni sadržaji, ili usluge koje olakšavaju svakodnevicu.

  ADA PAKET SHOP se nalazi u Ada Mall-u, ulaz iz Visoke ulice (pravac Banovog brda i crkve Svetog Đorđa).

  Izvor: BIZLife

  Foto: Paket Shop

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE