Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  A1 Zabava – svet igara, filmova i muzike na klik

  Nakon muzičkog striming servisa A1 Xplore Music by Deezer, korisnici A1 Srbija će imati pristup većem broju digitalnih servisa iz segmenta zabave i slobodnog vremena preko nove platforme A1 Zabava. Među brojnim video striming, muzičkim, gajming i edukativnim aplikacijama nalaze se svetski popularni brendovi poput Qello koncerata i karaoke aplikacije Singing Machine, a tu je i Cinesseum, prvi domaći striming servis za video sadržaj, kao i bogata ponuda za ljubitelje gejminga.

  Širenjem ponude u segmentu zabave komapnija A1 Srbija nastavlja da razvija servise namenjene razonodi i slobodnom vremenu u želji da omogući vrhunsko korisničko iskustvo. Tako će u okviru A1 Zabave biti dostupni i vaučeri za Netfliks, kao i vaučeri za popularne servise  iz sveta gejminga kao što su i Roblox, PlayStation Network, WarThunder, ali i servisi koji su i do sada bili dostupni korisnicima A1 Srbija: Deezer, Hopster, Eden Book i LOL Gaming dodatak.

  U zavisnosti od odabranog servisa korisnik može aktivirati mesečnu pretplatu ili pojedinačni sadržaj, dok je za neke servise moguća kupovina vaučera kojima se mogu kasnije kupovati određeni sadržaji u okviru digitalnih servisa, sve preko postojećeg naloga korisnika. A1 platforma je namenjena isključivo kupovini pretplate ili drugih sadržaja za digitalne servise, a korisnicima je omogućeno da sve ove sadržaje plaćaju preko svog A1 postpaid računa ili iz prepaid kredita bez korišćenja kreditnih kartica.

  I to je samo početak. Postojeći sadržaj Moj A1 platforme menjaće se i dopinjavati u skladu sa potrebama korisnika u vremenu kada zbog stila života potreba za jednostavnim i brzim rešenjima postaje sve veća, a mobilni telefon mnogo više od sredstva komunikacije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: A1 Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE