Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Hari i Megan kao Kim Kardašijan – brend vredan milijarde?

    Princ Hari i njegova supruga Megan Markl rade s čovekom koji je „stvorio“ globalni rijaliti Kardašijan i postaće vredan brend.

    Iako su se svi brinuli kako će zarađivati sada kada nisu više deo plemstva, izgleda da se vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odlično snalaze.

    Kompanija za podršku koja tvrdi da je „stvorila“ Kardašijane, navodno je pozvana da pomogne u pokretanju brenda Harija i Megan, piše news.au.com.

    Ta kompanija, koju je koristila Kim Kardašijan, tvrdi da sarađuje s princom Harijem i Megan Markl kako bi ih pretvorili u „brend vredan više milijardi dolara“.

    „Kompanija Širaz sada prima zahteve za odobrenje od princa Harija i Megan Markl“, objavili su na Instagramu iz ove kompanije, označavajući službenu stranicu Megan i Harrija i ohrabrujući klijente iz čitavog sveta da šalju svoje „službene ponude“, obećavajući da će one biti prosleđene „direktno njihovim predstavnicima“.

    Iz Bakingamske palate tvrde da je angažovanje ove kompanije „potpuna neistina“.

    Kompanija je zadržala originalnu objavu, a vlasnik Širaz Hasan u intervjuima insistira na tome da radi direktno s „unutrašnjim krugom“ ljudi vojvotkinje od Saseksa. „Uvek se setite da je Megan bila glumica u Holivudu pre nego što je postala princeza“, napisao je Hasan u svojoj izjavi na Tviteru.

    On je rekao da je već prosledio ponude i do 3,5 miliona dolara timu vojvode i vojvotkinje od Saseksa, tvrdeći da su oni spremni „igrati igrice“.

    On je izjavio i da Megan planira da provede leto na severu, u Los Angelesu. „Napravićemo je 100 puta većom od Kim Kardašijan, a mi smo oni koji su stvorili Kim“, navodi Hasan, čiji su klijenti i Dženifer Lopez i Paris Hilton.

    „Kažem vam, oni će postati brend vredan više milijardi. Samo gledajte“, rekao je u izjavi za Kris Fejd Šou i intervju objavio na Instagramu.

    https://www.bizlife.rs/lifestyle/afterhour/ipak-ce-biti-kraljevskih-para-kralj-darezljiv-prema-hari-i-megan/

     

    Izvor: Danas, FoNet

    Foto: Beta/AP/Eddie Mulholland

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE