Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  8. Međunarodna konferencija Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2022

  8. Međunarodna konferencija „Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2022“

  Korporativna bezbednost predstavlja meru zaštite biznisa i preduzetništva, što je dalje lančano od izutetnog značaja za širu društvenu zajednicu, jer je upravno biznis sektor taj koji je glavni poketač socio-ekonomskog prosperiteta jedne zemlje. U modernom društvu, kome svedočimo danas, korporativna bezbednost zauzima centralno mesto kada je tema bezbednosti u pitanju.

  Ove godine, održava se 8. Međunarodna konferencija „Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2022“, a u organizaciji Srpske Asocijacije Menadžera Korporativne Bezbednosti i u saradnji sa Asocijacijom menadžera korporativne bezbednosti Jugoistočne evrope (SECSA).

  Cilj ove konferencije jeste da se pokrenu važna strateška pitanja o bezbednosti javnog i privatnog sektora u Republici Srbiji i zemljama regiona, kao i da se razmene iskustva i dobre prakse između zemalja koje se nalaze u našem neposredom okruženju, a čija iskustva i jesu najrelevantnija za domaću industriju korporativne bezbednosti.

  Konferencija „Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2022“ će se održati u četvratk, 1. decembra u hotelu Metropol, a ukoliko ste zainteresovani da se prijavite na ovaj skup, to možete učiniti putem linka: https://korporativnabezbednost.rs/

  Izvor: BIZLife

  Foto: Unsplash

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE