Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  11 najkorisnijih Gugl aplikacija za koje niste znali da postoje

  Gugl (Google) može da bude vaš najbolji „prijatelj“ kada je u pitanju potraga za odgovorima ili informacijama online. Koristimo samo jedan deo njegovih mogućnosti, a sajt Bright Side otkriva nam neke od najkorisnijih Gugl alata koji mogu da nam pomognu u svakodnevnom radu.

  Google Translate app aplikacija je za one koji vole putovanja. Samo uperite kameru ka tekstu koji treba da prevedete, i uz pomoć ove aplikacije odmah ćete ga prevesti na bilo koji jezik. Vrlo korisno!

  Gmailify: Ova aplikacija dozvoljava vam da kombinujete mejl naloge kao što su Outlook.com, Yahoo! ili Aol, i to sve spojite u jedan Gmail inbox.

  Google Scholar je pretraživač uz pomoć kojeg možete da pretražujete stručnu literaturu. Rezultati ovog pretraživača mogu da sadrže citate iz knjiga, naučne radove i listove.

  Google Keep je aplikacija za kreiranje svetlih, šarenih beležaka. Više nećete zaboravljati da radite bilo šta važno!

  Google Sky. Koristite ovu aplikaciju da vidite svemir kao da ga gledate kroz najbolji mogući teleskop. Pomoću ove aplikacije možete bukvalno da šetate Mlečnim putem i upoznate se sa najnovijim studijama.

  gugl-skaj

  Google Fonts je pretraživač koji vam pomaže da pronađete najbolje fontove za svoje projekte.

  Google Art Project. Ako ste zaljubljenik u umetnost, ne bi trebalo da propustite ovu aplikaciju. Iskoristite šansu da otkrijete i vidite poznata umetnička dela online i njihove najneverovatnije detalje.

  Think with Google. Ako želite da budete u toku sa najnovijim naučnim istraživanjima i njihovim rezultatima, trendovima u potrošnji i najnovijim uvidima u polje marketinga, onda je ova aplikacija prava stvar za vas.

  Google Trends. Ako želite da budete u toku sa najnovijim trendovima u pretragama, onda je ova aplikacija idealna za vas.

  Google Sound Search je aplikacija za prepoznavanje muzike, i slična je Shazam-u. Otkriće vam koju pesmu slušate kroz nekoliko sekundi.

  Build With Chrome omogućava vam da se igrate sa virtuelnim Lego kockicama. Probajte! Zabavno je i za decu, ali i za odrasle.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  Piše: N.V.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE