Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  MUŠKARCI, ovo je 6 znakova da ste našli dobru ŽENU

  Često se priča o tome da je danas veoma teško naći srodnu dušu i osobu koja će vas zaista biti dobra za vas. Kada su muškarci u pitanju sajt David Wolfe otkriva kako da znate da li ste našli dobru ženu sa kojom ćete krenuti u nešto ozbiljnije.

  Trenutna povezanost

  Ukoliko ste se odmah povezali sa nekom ženom ona je dobra za vas. Početna veza može biti fizička, emocionalna ili intelektualna, a šta god da je bilo vaša intuicija vas je tu dovela govoreći da je ona dobra za vas.

  Vaša ljubav i naklonost se razvijaju

  Nakon početne veze treba da znate da li je ona bila za jednu noć, zabavljanje ili se polako razvija u nešto više. Ukoliko sre vaša osećanja razvijaju i rastu svakoga dana dok ih oboje negujete, pronašli ste osobu koja je dobra i odlučna kada ste vi u pitanju.

  Smejete se zajedno

  Život je sam po sebi težak, zato nađite ženu koja će da vas zasmejava i koja razume i prihvata vaše šale. Humor je veliki pokazatelj intelekta i povezanosti, a kod pravih veza ima tendenciju da preraste u posebnu povezanost kada vam je dovoljan pogled da prasnete u smeh.

  Poštujete se

  Ukoliko se međusobno poštujete znači da niste sujetni i sebični. Žena koja vas poštuje vas pre svega razume i posvetila je pažnju vašem životu kako bi se povezala sa njim. Dobra žena će uvek da poštuje svog izabranika i među vama neće biti nipodaštavanja.

  Vaši prioriteti se mnjaju

  Prava žena vas nikada neće odvlačiti od porodice i prijatelja ali će vaši prioriteti polako početi da se menjaju. Želećete da joj poklonite vreme, da je usrećite, nasmejete i iznenadite. Momačke ludorije neće vam biti iznad sreće u vašem odnosu i zajednici.

  Želite istu stvar

  Veze najčešće propadaju jer jedna osoba želi jedno, a druga drugo. Ukoliko ste pronašli osobu sa kojom želite da delite sve i koja gleda u istom smeru kao i vi – to je vaša žena. Veoma je važno da na svom putu imate saputnika koji je namenski krenuo u istom pravcu. To je prvi korak ka zajedničkom životu.

  [preporucene_vesti ids=“243336, 238767, 242889″]

  Izvor: BIZLife

  Foto: pixabay

  Piše: D.G.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE