Znanjem protiv izolacije – kako nastavljamo da radimo na sebi u doba korone 

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Znanjem protiv izolacije – kako nastavljamo da radimo na sebi u doba korone 

  Koronavirus nas je sve zatekao nespremne i primorao na izolaciju. Naš svakodnevni ritam se promenio, a promenio se i način na koji komuniciramo. Sve sastanke smo zamenili mejlovima, dok smo neke prebacili u online mode. Naučili smo da radimo od kuće sa decom, partnerima, roditeljima, kućnim ljubimcima.

  Međutim, žeđ za znanjem je nešto što se ne može lako promeniti. Represent Communications se oduvek zalagao za transparentnu komunikaciju, rast na bazi učenja i autentičnost, pa tako i u vremenu ove “korona krize” nastavlja da se bori za svoje vrednosti, ali i da u komunikaciji i znanju pronalazi inspiraciju.

  Ono što se ponavlja i što se pokazalo kao tačno, jeste da je svaka kriza istovremeno i prilika. Mi stoga smatramo da ne treba sve da stane, naprotiv. U ovom trenutku treba još više da idemo dalje, da radimo na sebi i da znanjem pobedimo izolaciju. Važno je da učimo, kako u doba korone, tako i nakon nje. A na trenutnoj situaciji možemo da naučimo mnogo, pogotovo na polju komunikacija i odnosa sa javnošću.

  Represent nastavlja da održava svoje edukativne programe u želji da ponudi svojim polaznicima kvalitet na koji su navikli, ovog puta iz udobnosti njihovog doma. Onlajn škole obuhvaju LSPR (Londonsku školu za odnose sa javnošću), Masterclass-ove, treninge prilagođene potrebama klijenata, najčešće na temu krizne komunikacije i javnog nastupa, u skladu sa trenutnom situacijom.

  Aprilski Masterclass program počinje besplatnom radionicom “Content u doba korone” koja će polaznicima pomoći da svoj sadržaj i poruke na društvenim mrežama prilagode situaciji. Ostatak programa, po promotivnim cenama, nadovezuje se na aktuelne teme i nudi konkretna rešenja.

  Smatramo da znanje i iskustvo treba deliti, pogotovo sada. Naš trenutni moto je Edukacijom protiv korone, jer korona će proći, a znanje nam ostaje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE