Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tamara Manić, Coca-Cola HBC Srbija

  Dokaz da žene mogu sve: „Iz benča dižem nekoliko tona“ (VIDEO)

  U našem društvu postoje predrasude da žene ne mogu da budu viljuškaristi, a njih je uspela da pobije Tamara Manić koja, kako kaže, može iz benča da podigne nekoliko tona poput Popaja. Tamara, koja radi na izazovnoj poziciji u kompaniji Coca Cola HBC, tvrdi da su žene viljuškaristi bolji vozači od muškaraca.

  Manićeva je u viljuškar prvi put sela pre 11 godina. Svoje znanje i veštine dobila je priliku da primeni u kompaniji Coca Cola HBC.

  „Pre 5 godina sam došla iz Smedereva za Beograd. Tada sam videla oglas preko neta za Coca Cola Hellenic. Posle nekoliko dana su me zvali na test vožnju“, kaže ona u videu.

  Ispričala je da je reakcija kolega na kapiji kada su je prvi put videli bila : „Gde ste došli?“ Ona im je rekla da je došla da se prijavi za viljuškaristu. Jedan od iznenađenih zaposlenih joj je odgovorio da mora da je otprati do magacina da bi otišla na test vožnju i da se pritom uveri svojim očima da je zaista otišla tamo.

  Tamara ističe da ima mnogo dobrih stvari u kompaniji kojima je veoma zadovoljna.

  „Dobra plata, radimo za najpoznatiju svetsku firmu, dobar kolektiv, dobri radni zadaci. Imam odličan tim i veoma sam zadovoljna“, zaključuje ona.

  Kako dodaje, volela bi da ima koleginice i zato ih poziva da dođu na obuku Coca Cola Hellenic, na Akademiju za viljuškariste. Treba im vozačka dozvola i da nemaju predrasuda.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot Instagram mi_smo_cocacolahbcsrbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE