Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zdravko Ponoš osnovao „Srce“, u organizaciji i poznati biznismen

  Bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije i predsednički kandidat Zdravko Ponoš predstavio je svoju političku organizaciju Srbija Centar (Srce).

  Osnovna programska načela Srca su, kako je rekao Ponoš, zalaganje za ulazak Srbije u Evropsku uniju, i saradnja među opozicionim strankama, bar u borbi za bolje izborne uslove.

  Ponoš, koji je na predsedničkim izborima održanim 3. aprila ove godine bio kandidat koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“, je na konferenciji za novinare rekao da će na jesen biti održani izbori za organe tog pokreta.

  On je kazao da je osnovni cilj političkog delovanja Srbija Centra uspostavljanje države koja će biti u službi svih građana, a da je osnovni preduslov za to odlazak s vlasti Srpske napredne stranke (SNS).

  Prema njegovim rečima, nakon aprilskih izbora osnovni utisak je da posao nije završen, da su građani „razočarani“ i „rezignirani“, kako rezultatima tako i dešavanjima nakon izbora, a da jedino zbog čega nisu klonuli duhom u želji za promenama je „bahatost vlasti“.

  O planovima saradnje Srbija Centra sa opozicionim strankama, Ponoš je rekao da „nemamo luksuz da se bavimo ideološkim razlikama“, i da je pitanje ko sarađuje sa režimom a ko ne.

  On je, govoreći o članovima pokreta Srbija Centra, naveo da su među njima i istoričar Bojan Dimitrijević i privrednik Zoran Drakulić.

  Izvor: Beta

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE