Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zbog epidemije produžen ugovor za Bus Plus

  Gradski sekretarijat za javni prevoz saopštio je da je zbog epidemije koronavirusa produžen Ugovor za uspostavljanje i obezbeđenje funkcionisanja Sistema za naplatu karata i upravljanje vozilima u javnom prevozu (Bus Plus) u Beogradu do kraja godine, odnosno „do završetka procesa izbora novog partnera u skladu sa zakonom“.

  Iz sekretarijata su naveli da korisnici javnog linijskog prevoza u Beogradu nastavljaju da koriste uslugu prevoza „pod istim uslovima kao i do sada“.

  „To znači da mogu da koriste dosadašnje personalizovane i nepersonalizovane kartice koje mogu, kao i do sada, dopuniti na maloprodajnim objektima i validirati u vozilima“, piše u saopštenju.

  Centar za lokalnu samoupravu zatražio je ranije od gradskih vlasti Beograda da počnu sa samostalnom naplatom karata u javnom prevozu pošto je ugovor sa kompanijom Apex Solution Technology za sistem Bus Plus istekao 20. septembra.

  Iz centra su naveli da je desetogodišnjim ugovorom sa tom kompanijom „izričito“ predviđeno da po njegovom isteku sva prava i oprema u vezi sa naplatom karata prelaze na Grad Beograd.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE