Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zavirite u mesto gde možete izoštriti čula i uživati dobrom vinu

  Za sve ljubitelje dobrog vina, hrane, dobrog raspoloženja, ali i one koji bi da izađu iz svojih kancelarija i poslovne sastanke ili neki događaj organizuju u nekom lepšem i prijatnijem ambijentu – postoji mesto na kome mogu sve to dobiti- Vinska galerija Vukoje.

  Ova galerija na Dorćolu na jednom mestu okuplja ljubitelje vina, poslovne ljude, koji vole da uživaju u vrhunskim vinima i dobrim ukusima i one koji žele da uživaju u odabranom krugu prijatelja i ušuškanoj atmosferi.

  Prostor je namenjen posebnim prilikama, ali za organizaciju važnih sastanaka, poslovnih događaja, radnih ručkova, seminara i predavanja.

  Kvalitet kao osnovna vodilja

  Jedina ideologija kojom se vode u ovoj vinskoj kući je kvalitet, počevši od proizvoda pa do ostatka asortimana.

  Podrumi Vukoje postoje 40 godina što njihovu proizvodnju čini jednom od starijih u regionu, tradiciju koju vrlo uspešno čuva i širi vlasnik i enolog vinarije Radovan Vukoje.

  Vinska Galerija Vukoje je zapravo “ambasada” u Beogradu istoimene vinarije iz Trebinja.

  Želja predstavnika ove vinske kuće je da publici u Beogradu i Srbiji približe sve što proizvode u Hercegovini pa je samim tim i objekat namenjen široj publici .

  Kako su na tržištu vina u Beogradu i šire prisutni više od dvadeset godina, njihova vina se mogu naći u mnogobrojnim restoranima, hotelima, vinotekama.

  Pored vina, u ponudi imaju i domaće rakije

  Na prvom spratu Vinske galerije Vukoje je vinoteka, u kojoj se, osim vina u ponudi nalaze i njihove rakije, uz nekoliko odabranih proizvoda drugih vinskih kuća iz Srbije, regiona i sveta.

  U prodavnici (wine shop-u) mogu se kupiti, ali i isprobati sve sorte vina, pa čak I neke retke kultne etikete iz starijih, čuvenih berbi, poput Vranca rezerve ili Carske žilavke i to u različitim formatima.

  Fokus je uvek na kvalitetnom grožđu koje predstavlja jedinstvenu sirovinu.

  Objekat namenjen širem krugu ljudi, bogat asortiman proizvoda

   Proizvode i destilate godinama, a od nedavno su izgradili i novu “craft” destileriju u srcu vinograda. U ponudi imaju proizvode i sortne rakije od grožđa (lozovače), koje su jedinstvene po ukusu i kvalitetu na tržištu, kao i travaricu i džin sa autentičnim pečatom aroma i ukusa iz Hercegovine.

  U asortimanu imaju dvadeset etiketa. Proizvode vina od autohtonih sorti kao što su Žilavka i Vranac, ali isto tako uzgajaju I Chardonnay, Tamjaniku, Malvasiu,  zatim dubrovačka , Pinot Noir, Cabernet sauvignon, Merlot, Syrah …

  Posetiocima omiljena Žilavka i Vranac

   Posetoci su do sada najviše interesovanja pokazali za lokalne i autentične sorte  kao što su Žilavka i Vranac.

  U Galeriji Vukoje letnja sezona je otvorena pre nedelju dana i od tada gosti mogu da uživaju i u lepoj bašti u jednoj od najlepših Dorćolskih ulica.

  Svi oni koji žele da posete ovo mesto, utorkom, sredom i četvrtkom od 18 do 20 sati mogu probati džin Vukoje 2018 idealan aperitivo za predstojeće letnje dane -“aperDžino”!

  Petak je rezervisan za tematske degustacije, koje su otvorenog tipa pa iz ove vinske kuće pozivaju sve ljubitelja vina da ih posete i uživaju u vrhuskim vinima.

   

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Ivana Čutura

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE