Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Porodica

  Zaposleni u „Metalcu“ dobijaju OZBILJNU SUMU za treće i četvrto dete!

  Kompanije u Srbiji stimulišu svoje radnike na različite načine, kako bi na poslu bili efikasniji i dali svoj maksimum, ali ne možemo često čuti da neka firma stimuliše i natalitet u krugu svojih zaposlenih.

  Jedna od tih kompanija je i proizvođač posuđa „Metalac“ koja je svoje zaposlene podstakla na rađanje ozbiljnim novčanim stimulansima.

  Podrška najmnogobrojnijim porodicama

  Kompanija iz Gornjeg Milanovca je objavila na Tviteru da je za prvih sedam meseci 2021. godine u svojim redovima dobila 40 beba, te da svaka porodica sa prvorođenim detetom dobija i 1.000 evra.

  „Znamo da će u tri porodice na kraju godine stići po 3.000 evra za treće, a u jednu 4.000 evra za četvrto dete. I mnogo se radujemo. Ipak, skoro je nemoguće da se ponovi 2020. kada smo imali čak pet porodica sa četvrtim i 12 sa trećim detetom. Od ukupno 125.000 eura uručenih roditeljima prošlog decembra, skoro polovina je otišla kao podrška ovim najmnogobrojnijim porodicama“, stoji u objavi.

  Već 16 godina „Metalac“ podstiče natalitet u svojim redovima

  Fondacija „Metalac“ već 16 godina podstiče natalitet i podržava mlade kadrove da postanu roditelji. Za to vreme nagrađeno je ukupno 786 „Metalčevih beba“ sa oko 1,4 miliona eura. Njih 40 su već petnaestogodišnjaci, pohvalila se ova kompanija na društevnoj mreži.

  Metalac podržava i školovanje 150 studenata, a u te svrhe izdvojeno je 1,5 miliona evra, a veliki broj njihe je dosao da radi u kompaniju i svojim znanjem doprinose njenom razvoju.

  Objava ove kompanije na Tviteru izazavla je veoma pozitivne reakcije, pa su korisnici komentarisali da su prisustvovali i koncertima koje je „Metalac“ ranije priređivao za građanje Gornjeg Milanovca.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE