Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zadatak za javne firme: Godišnji planovi na realnim osnovama

  Vlada Srbije usvojila je Uredbu o utvrđivanju elemenata godišnjeg Programa poslovanja za 2021. godinu, odnosno trogodišnjeg Programa poslovanja za period 2021-2023. godine, javnih preduzeća i drugih oblika organizovanja koji obavljaju delatnost od opšteg interesa.

  Kako se navodi u saopštenju Kancelarije za saradnju s medijima, „u pripremi godišnjih programa poslovanja za narednu godinu, odnosno trogodišnjih programa za period 2021-2023. godine, javna preduzeća su u obavezi da polaze od ciljeva i smernica ekonomske i fiskalne politike vlade, kao i da izvrše sveobuhvatnu analizu poslovanja za 2020. godinu, kako bi naredni godišnji i trogodišnji programi bili planirani na realnim osnovama“.

  Na sednici je usvojen i Zaključak o saglasnosti za pribavljanje leka Remdesivir, koji se koristi u lečenju obolelih od KOVID-19, u okviru Mehanizma sporazuma o zajedničkoj nabavci medicinskih sredstava.

  Članovi vlade u ostavci doneli su odluku kojom se zadužuje Nacionalna akademija za javnu upravu da programira i sprovede obuke za pripadnike romske populacije sa stečenim visokim obrazovanjem, koji nisu zaposleni u državnoj upravi.

  Izvor: Beta

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE